Megszületett a gyereked!? -Tejfakasztó party - Ceremóniamester ajánlja

A ceremóniamester -ed tejfakasztó bulikat is szívesen vállal. Hogy mi is ez!?? Régi szokás, ha megszületik a baba az apuka és a haverok megünneplik. Ez a tejfakasztó buli.  A tradicíó szerint, amíg az anyuka a kórházban van (szülést követő 3 napig) kell megrendezni a tejfakasztó party -t.

A cél, hogy az anyukának legyen teje. A hagyomány szerint, az elfogyasztott alkohol mennyiségével párhuzamosan nő az esély, hogy beindul-e a tejtermelése az anyának -tehát a társaságnak sokat kell innia! Ez az egyszerű szabály van , a többi csak körítés, bár ezen múlik milyen is ez a buli.

Én ebben tudok Nektek segíteni!

Akár csak mint ceremóniamester, műsorvezető akár teljes körű szervezését is! Az évek alatt kialakult kapcsolatrendszeremnek köszönhetően ha igényes helyszínre, ételre-italra,zenekarra, dj-re, programokra lenne szükséged akkor szívesen segítek Neked! Ne Nektek kelljen ezen az eseményen a szervezéssel foglalkoznotok, hanem mindezt bízzátok egy profira, hogy ti csak hátradőlve, nevetve élvezzétek a műsort! 

Kisebb, nagyobb szórakozó helyiségeket, akár több száz résztvevőig, zártkörűen is az ígényetek alapján le tudok foglalni.

 

Nézd meg a ceremóniamester referencia képeit is : ceremóniamester referencia képei

Kíváncsi vagy véleményekre a ceremóniamesterről!? ceremóniamester visszajelzések

Vedd fel a Ceremóniamester -eddel a kapcsolatot, ha az esküvőd tervezed : ceremóniamester elérhetőségei

 

 

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek