A Ceremóniamester + Ildi és Gergő

Ceremóniamester blog

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia

#Esküvő

Kedves ceremóniamester Ákos!

Nagyon sokat kerestük a tökéletes ceremóniamestert, akit végül megtaláltunk Ákos személyében.

Ha egy szóval kellene jellemezni: Profizmus. Minden elképzelésünket meg tudtuk vele beszélni és szuperül összefogta az egészet.

Hálásan köszönünk neki mindent.
Ildi és Gergő 

 

 

 

Master of Ceremonies's feedbacks 

ceremóniamester visszajelzések

 Ceremóniamester facebook

Ceremóniamester TikTok

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Nilla & Balázs

Szia Ceremóniamester - Ákos! Már az első találkozásunk alkalmával éreztük, hogy Ákosnál jó kezekben lesz a Nagy Napunk levezénylése. Tökéletes felkészültségével, profizmusával, rengeteg ötletével folyamatosan támogatta már az esküvő tervezési szakaszát is. Nem volt egyetlen egy kérdés sem, amire ne lett volna válasza, megoldása. Bármikor elérhető volt egy gyors egyeztetésre. Nagyon megnyugtató volt számunkra, hogy az esküvő napját pontosan és részletesen letervezte, mindent kézben tartott, így mi felszabadultan tudtuk megélni az eseményt. Együtt élt a rendezvénnyel, fokozta a hangulatot és mindenkihez volt egy kedves szava. Csak ajánlani tudjuk, felkészültsége és személyisége rengeteget hozzáad a rendezvényhez. Még egyszer nagyon köszönjük a támogatásodat és örülünk, hogy megismerhettünk Téged :) Szép napot Neked! Nilla & Balázs   Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  Ceremóniamester facebook Ceremóniamester TikTok

Aranyködben izzadó istenek - Bangkok - Ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamester (-ed) szokott irogatni: verset, prózát legfőképp magának. Már jó pár írásom megjelent különböző folyóiratokban. Most épp egy utazással kapcsolatos élményözönt osztanék meg Veletek az izgalmasan nyüzsgő gasztro csodák és a misztikusan sugárzó templomok városáról, Bangkokról,  Thaiföld fővárosáról. ;) 

A NAGY NAP KARMESTERE: A CEREMÓNIAMESTER – interjú SZABLYA ÁKOS CEREMÓNIAMESTERREL

Interjú, beszélgetés a Flyers magazinben esküvőkről, szokásokról, hogyan kezdődött és még sok érdekes kérdés-válasz vár a cikkben : KLIKK ha érdekel!    
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!