A világ legmagasabb szobrát avatták fel - Ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

#Ceremóniamester ajánlja

#Művészet

#Utazás

#Építészet

#Design

#Extrém

#turizmus

#Program


Öt évvel ezelőtt kezdték el, de 2018 októberének végére el is készült a világ legmagasabb szobra: a 182 méter magas, Sardar Vallabhbhai Patel politikus tiszteletére felhúzott emlékmű kétszer akkora, mint a Szabadság-szobor New Yorkban, talapzattal együtt. Talapzat nélkül öt Szabadság-szobor kellene, hogy magasabb legyen Patelnél.


Az indiai szobrot a 93 éves Ram V. Sutar tervezte. Gudzsarát állam helyi törzsei hevesen tiltakoztak az emlékmű miatt, egyrészt mert tönkretették a környező természetet, másrészt pedig mert nagyjából 400 millió dollárba került az egész projekt, írja a New York Times.


Eddig a 128 méter magas kínai Buddha-szobor tartotta a csúcsot, de Indiában már tervezik a Chhatrapati Shivaji Maharadzs-emlékművet, ami a tervek szerint 212 méter magas lesz, és 2021-re készül el.
Sardar (ez hindiül egyszerűen főnököt jelent) jelentős szerepet játszott India függetlenségi harcában és egységesülésében. Gandhi alatt miniszterelnök-helyettes volt, de eközben sokszor szembekerült a a Gandhi–Nehru-féle uralkodó politikai klientúrával.
 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Tündi & Bazsi és a Ceremóniamester

Drága Ákos, Ceremóniamesterünk ! Kisugárzásodnak,és magabiztosságodnak köszönhetően,minden nagyon szuper volt.Köszönjük,az esküvőnk levezénylését! És nem utolsó sorban köszönjük az univerzumnak,hogy személyedben,egy ilyen nagyszerű embert ismerhettünk meg!   Nagyon köszönünk Neked mindent,nem hiába...Te vagy a   legjobb ceremónia mestere!! Sok puszi:Tündi&Bazsi     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

2019-es álomszép esküvői ruhák -Elihav Sasson- Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, egy Elihav Sasson csodaszép 2019-es esküvői ruha sorozatát nézheted végig! 

A templomi szertartás - a ceremóniamester szerint meghittebb, mint a polgári...

Én, mint  ceremóniamester a templomi szertartást jobban kedveli, mint a polgárit.... tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek