Adri & Zoli -és a ceremóniamester

Ceremóniamester blog

Kedves Ákos, Ceremóniamester !

Mi elég nyugodt pár voltunk végig az esküvői előkészületek során. Határozott elképzeléseink voltak, melyek 90 százalékban egyeztek is, egy valamit/valakit leszámítva. Én nagyon szerettem volna egy olyan személyt, aki „levezényli” az esküvőt, de semmiképpen sem olyat, aki rímekbe szedve, hagyományos játékokkal tarkítva bonyolítja le az eseményeket. Sikerült meggyőznöm Zolit arról, hogy száz embert terelgetni egy esküvőn…hát én élvezni szeretném a Nagy Napot, és nem idegeskedéssel tölteni!

 

Ákos előtt találkoztunk pár ceremóniamesterrel, de valahogy egyikük sem volt az igazi… Ákos honlapját az egyik ismerősöm küldte át, rögtön fel is hívtuk és az első találkozáskor tudtuk, hogy Ő a mi emberünk! Nagyon szimpatikus volt, határozott, precíz, s nekem egy sort sem kellett írnom, mert ő mindent folyamatosan írt a laptopjába, melyet rögtön meg is kaptunk. :)

 

Nagyon jól összeraktuk közösen az esküvőt, pontosan olyanra sikerült amilyenről minden pár álmodik! Ákosnak rengeteg jó ötlete van, ami még színesebbé tudja tenni a nagy napot. Nem voltak üres járatok, a vendégek egy percig sem unatkoztak. Mindig volt egy kis meglepetés, vagy mi leptük meg a násznépet, vagy ők kedveskedtek Nekünk valamivel. :)

 

Nagyon jól éreztük magunkat, a vendégek is így pár hét elteltével még mindig emlegetik, hogy milyen szuper esküvőn voltak! Biztos vagyok benne, hogy az évek múlásával is ugyan ilyen szívesen fogunk emlékezni erre a napra.

 

Köszönjük, hogy ott voltál Velünk és még színesebbé tetted a napunkat! Mi mindenkinek csak ajánlani tudunk Téged!

 

 

 

Köszönjük!

Adri&Zoli

Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek