Akkor most lesz olcsósított iphone 5 ..!? - a ceremóniamester figyelmedbe ajánlja

Ceremóniamester blog

#Apple

#Kütyük

#Férfiaknak

#Tudomány

 

A japán MacOtakara blogon az állítólagos költségcsökkentett iPhone verziójának alkatrészeit láthatjuk. Ez az iPhone 5C néven emlegetett olcsóbb iPhone állítólagos hátlapja és előlapja látható. Egy hasonló műanyag hátlapról már korábban több más blogon láthattunk képeket.

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Angi & Ottó és a Ceremóniamester

Kedves Ákos, kedves Ceremóniamesterünk! Már az első találkozásunkkor éreztük, hogy Veled a lehető legjobb kezekben lesz a Nagy Napunk. Így is lett!! Köszönjük a jó hangulatot, a jól időzített szuper játékokat, a profi iranyítást és, hogy mindent megvalósítottál amit csak elképzeltünk! Szeretettel küldjük ezt a pár képet életünk legszebb napjáról, amelyben Te is nagy szerepet játszottál! További sikeres munkát kívánunk! ♡ Üdv.: Angi & Ottó   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Fitness túrógombóc és még főzni sem kell - ceremóniamester ajánlja

A ceremóniamester -ed  imádja a túrógombócot, de a vízben főzögetésnél egy része a túrónak -ha nem a gríz van túlsúlyban- felolvad, s kárba megy. Ezért egy új megközelítésű gombócot alkottam, amit nem kell vízben kifőzni, csak a hozzávalókat.   Pasiknak is ajánlom, mert pofonegyszerű!        

Welcome drink és harapnivaló és a ceremóniamester

  Érkezéskor az étterem bejáratánál a vendégeket italokkal kínálják a felszolgálók.Esetleg falatkákkal és apró süteménnyel. Hiszen hosszú a program és ne legyen senki sem szomjas, vagy éhes. Figyelmes a vendégsereget egy pohár itallal fogadni, sőt igazán elegáns, ha epres, akár hibiszkuszos pezsgővel várjuk őket. Ez plusz költséget jelent ugyan, de rendkívül exkluzívvá tudja tenni a fogadást. Figyelem : sok helyen a welcome drinkért külön kell fizetni, azaz nem tartalmazza az italcsomag! A Ceremóniamestered nem ajánlja a tömény italokat a vendégváráshoz, mert a nyári meleg és a tömény ital egyvelege kiszámíthatatlan hatást gyakorolhat a vendégseregre!      
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek