Anita és Imi plusz a Ceremóniamester

Ceremóniamester blog

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ákos, Ceremóniamester!
 
Szeretnénk megköszönni a közreműködésedet a csodálatosan sikerült Esküvőnk lebonyolításában! Ismerve a baráti társaságot, az első pillanattól kezdve biztosak voltunk benne, hogy egy karizmatikus, profi ceremóniamesterre lesz szükségünk! :) 
Már az első találkozás után éreztük, hogy megvan a "kémia", nem is nagyon gondolkodtunk tovább, hogy kit válasszunk És milyen jól tettük! Azt gondoljuk, hogy egy esküvőre készülő pár számára az egyik legfontosabb dolog, hogy érezzék, hogy "biztos kezekben vannak". Hogy biztosak lehessenek benne, hogy az este folyamán  csak magukkal és a vendégekkel kell majd foglalkozniuk, mindent más az előre megbeszélt forgatókönyv szerint, profin kerül majd lebonyolításra. Ha valaki melletted teszi le a voksát, ebben biztos lehet!
Köszönjük a sok ötletet, tanácsot, melyekkel rengeteg fejtöréstől szabadítottál meg bennünket és még felejthetetlenebbé tetted a nagy napunkat! 
További jó munkát és további számtalan olyan jól sikerült bulit kívánunk, mint amilyen a miénk volt!
 
Baráti ölelés és puszi!
Anita és Imi

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 
 


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Lilla & Balu

Kedves Ceremóniamester -ünk, Ákos, Szeretnénk ezúton megköszönni a rengeteg segítséget amit az esküvő előtt és a nagy napunkon tettél. Nagyon sok jó ötleted volt, amire mi nem is gondoltunk volna és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nem csak nekünk, de a vendégeinknek is egy nagyon jó napja / estéje legyen.  Nagyobb külföldi társaságnál picit féltünk, hogy nagyon el lesznek veszve és nem fogják tudni, hogy mi történik, de te erről is gondoskodtál és tényleg mindenki nagyon élvezte az esküvőt! Mégegyszer nagyon köszönünk mindent neked, szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen ceremónia mesterünk volt és bárki aki egy tökéletesen eltervezett flottul menő, de mégis kötetlen nagy bulit szeretne csak ajánlani tudunk! Köszönünk tényleg mindent, tökéletesen olyanra sikerült amit szerettünk volna és ebben nagyon is közrejátszottál  Puszilunk, Lilla&Balu       Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

A Nagy Nap karmestere: a Ceremóniamester – beszélgetés Szablya Ákos Ceremóniamesterrel

Egy újabb cikk, riport velem Szablya Ákos ceremóniamester-rel a ceremóniamestered -el,  ;)  most épp a Flyerz-ben.  Olvassátok szeretettel itt vagy a valamelyik forgalmazónál személyesen megszerzett példányban!   ...és köszi a rengeteg like-ot a a ceremoniamestered facebook oldalamon!!!! :)      

Welcome drink és harapnivaló és a ceremóniamester

  Érkezéskor az étterem bejáratánál a vendégeket italokkal kínálják a felszolgálók.Esetleg falatkákkal és apró süteménnyel. Hiszen hosszú a program és ne legyen senki sem szomjas, vagy éhes. Figyelmes a vendégsereget egy pohár itallal fogadni, sőt igazán elegáns, ha epres, akár hibiszkuszos pezsgővel várjuk őket. Ez plusz költséget jelent ugyan, de rendkívül exkluzívvá tudja tenni a fogadást. Figyelem : sok helyen a welcome drinkért külön kell fizetni, azaz nem tartalmazza az italcsomag! A Ceremóniamestered nem ajánlja a tömény italokat a vendégváráshoz, mert a nyári meleg és a tömény ital egyvelege kiszámíthatatlan hatást gyakorolhat a vendégseregre!      
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!