Apple iOS 8.3 és a Touch ID és más hibák - ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

#Ajánlom!

#Apple

#Botrány

#Ceremóniamester

#Férfiaknak

#Kütyük

#Nőknek

A tegnap kiadott frissítés óta nem működik a Touch ID-val történő vásárlás az App Store-ban iOS 8.3 alatt. Nem mintha a ceremóniamester (-ed) szerint mindez annyit számítana, de vér ciki, hogy sorozatban hibás frissítéseket ad ki az Apple. Plusz hab a tortán, hogy egyes felhasználóknál más hibák is jelentkeztek : a viberen sem látni a második sort, az autós kihangosító megint nem csörög ki, amit a 8.2 ben javítottak… , 

Ugyanakkor a régi progikat csak foltozgatja. Nem értem , hogy engedheti mindezt meg magának a világ egyik legkurrensebb cége!??

Szerinted???? Itt hozzá is szólhatsz : ceremóniamestered facebook ios 8.3 

 

Próbáld ki mert lehet, hogy megoldja a hibát :  1. Touch id kikapcsolas a storehoz. 2. Telo ujraindit 3. Touch id visszakap és jelszó beir 4. Touch id kikapcs majd megint vissza.

 

 

Tegnap este megjelent az iOS 8.3, ami a rengeteg újdonság és hibajavítás mellett sajnos egy nem várt bugot is hozott magával.

 

iPhone-5S-touchid

A frissítést követően a Touch ID-val felszerelt készülékek tulajdonosai azt tapasztalhatják, hogy az App Store-os vásárlásoknál a készülék nem az ujjlenyomatos azonosítást kéri, hanem minden egyes alkalommal be kell írni a az iTunes azonosítót és a hozzá tartozó jelszót.

 

A hiba jelenleg nem érinti a teljes felhasználói bázist, de bármilyen, Touch ID-val rendelkező (iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2, iPad mini 3) készüléken jelentkezhet, amelyre iOS 8.3 került telepítésre. Maga a jelenség a nemzetközi sajtóban is nagy visszhangot kapott, több neves külföldi fórumon és az Apple Support Discussions oldalán is panaszkodnak a felhasználók a funkció kiesésére. Megoldással pedig sajnos az a lehetőség sem szolgál, ha kikapcsoljuk a Touch ID-val történő vásárlást majd ismét engedélyezzük a beállításokban.

Fontos hangsúlyozni, hogy biztonsági kockázata nincs a hibának, inkább csak egy globális méretű kellemetlenség. Az Apple részéről még nem érkezett megerősítés, és egyelőre azt sem tudni, hogy mikor kerül javításra. Vélhetően a 8.3.1-ben, egy gyors frissítéssel fogják majd orvosolni, mint ahogy azt tették legutóbb, a 8.0.2 kiadásával, amikor az iOS 8.0.1-re frissítést követően megszűnt működni sokak készülékében a Touch ID, és a készülékek nem tudtak csatlakozni a mobilhálózatra sem.

Mivel az Apple jelenleg még aláírja a 8.2-t, így akit nagyon zavar ez a hiba, az DFU-ba téve a készülékét, vissza tudja tenni a 8.2-t az iTunes-ba betallózva a 8.2-es IPSW-t (ugyanakkor a 8.3-ról készült biztonsági mentésből az adatok nem állíthatóak vissza 8.2-re).

forrás :http://szifon.com/ és http://www.macrumors.com/

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Ceremóniamester + Dóri és Marci

Kedves Ceremóniamester, Ákos! Amikor elkezdtünk azon gondolkozni, hogy ki is legyen a ceremóniamesterünk a Nagy Napon, anyósom említett Téged, illetve, hogy Ti ismeritek egymást :). Fel is vettük Veled a kapcsolatot és az első találkozás után egyből tudtuk, hogy Téged szeretnénk  Elmondhatjuk, hogy nagyon jól döntöttünk! Köszönünk mindent! A szervezésben nyújtott segítséget, a tanácsokat, a checklistet, mindent! A szolgáltatói csapat ajánlása pedig “zseniális” volt, így a Nagy Napon egy profi csapat lehetett ott velünk. Csodás esküvőnk volt, köszönünk mindent!❤️ Puszi Dóri és Marci, You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több, mint háromszáz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

World Press Photo 2018 - Ceremóniamester ajánlja

Idén is van World Press Photo kiállítás. Szerencsére a  ceremóniamester (-ed) ízlésének  megfelelő egy-két "atyaúristen!!!!!" kép is szokott lenni közöttük! Te láttad már!??

A ceremóniamester

Mi is a ceremóniamesterség, a ceremóniamester?   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek