Barbi és Lackó és a Ceremóniamester

Ceremóniamester blog

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#esküvő híres sportolókkal

Drága Ceremóniamester , Ákos!

 

Megpróbálom szavakba foglalni azt a hatalmas örömöt és hálát amit most érzünk. Hihetetlenül jó érzés visszagondolni a nagy napunk minden pillanatára, hiszen olyan profizmussal bonyolítottad le az egész programot, hogy egyszerűen nem volt min aggódnunk. A vállunkról minden terhet levettél azzal, hogy tudtuk, a legjobb kezekben vagyunk.

Már az első találkozásunkkor biztosak voltunk benne, hogy Te vagy az, aki valóra tudja váltani amit elképzeltünk. Ez sikerült is, mert minden teljesen úgy alakult, ahogyan szerettük volna.

 

Pontos, precíz, megbízható és a legprofibb ceremóniamester vagy, akit valaha ismertünk. Nagyon- nagyon boldogok vagyunk, hogy megismerhettünk Téged és köszönünk mindent!

 

Sok puszi és ölelés!!!

 

Barbi és Bartucz Lackó

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Alexa & Kevin

Kedves Ceremóniamester Ákos! Egy profi es megbízható embert kerestünk, akire rábízhattuk életünk nagy napját. Csoda programok, zökkenőmentes szervezés, boldogság minden pillanatban. Ákost rengetegen ajánlották nekünk is, és mi is azt tesszük. Nagyon hálásak vagyunk, hogy Te voltál velünk ezen a csoda napon! Örök emlék lesz ez számunkra  Sok ölelés Alexa&Kevin Nagyon boldog ünnepeket kívánunk igy elore is. Mégegyszer ezer hála neked        Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  Ceremóniamester facebook Ceremóniamester TikTok  

Lenyűgöző templomok - ceremóniamester ajánlja

A ceremóniamester (-ed)  a templomi szertartást jobban kedveli, mint a polgárit. Utazásaim során nem véletlenül nézem meg előszeretettel ezeket a lenyűgöző építészeti alkotásokat. Bár én az ázsiaiakat szeretem jobban, a hindu és buddhista  templomokat, de a világ e távoli szegletében is épültek hihetetlen keresztény műalkotások, legyen az akár Goa portugál remekei, Fülöp-szigeteki vagy mexikói katedrálisok. Ki ne hagyd, ha arra vet a sors!!! Az esküvőhöz valahogy szerintem az egyházi szertartás, a templom köthető jobban, hiszen így házasodtak az emberek évezredeken keresztűl (legyen az bármilyen "Istennek emelt ház" is az). Általában a föld meghatározott koordináta pontjaira épültek, ahol más a "rezgés", spirituális tartalma emeltebb szinten van a környezetéhez képest. Mindenesetre magasztosak, áhitatot keltenek, valami szellemi lehelli be a teret és lenyűgőző a megjelenésük. Összeszedtem a legszebb templomokat Nektek. Ámuldozni, csodálni és egy kicsit kedvet csinálni egy szépségess templomi esküvőhöz vagy egy utazáshoz! ;)   (itt hozzá is szólhatsz :  ceremóniamester facebook lenyűgöző templomok )  

Milyen ismérvek alapján válasszunk fotóst az esküvőnkre!? - a ceremóniamester szempontjai

Természetesen a saját preferenciáitok alapján. Én, a Ceremóniamester (-ed) csak pár, esetleg fel nem merült, új támpontot szeretnék adni mindehhez.   tovább olvasom ➡️        
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!