BMW 8 Series Concept - aHHHHHH - Ceremoniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

#Autó-Motor

#Ceremóniamester

#Férfiaknak

#Kütyük

#Tudomány

ceremóniamestered ritkán posztolgat autókat, de ez a Bmw lenyűgöző, még ha egyelőre csak koncepció is....

 

Az eredeti BMW 8 Series még ma is az egyik legimpozánsabb luxus coupé. Nagy volt, stílusos, és tele a legújabb kütyükkel és gépjármű-technológiával.

 

Szerény véleményem, hogy vissza fog térni a BMW kínálatába a már régóta esedékes 8-as coupé, és úgy néz ki, nem én vagyok az egyetlen, aki azt akarja, hogy egy új generációs 8 Series az utcán is látható legyen. 

Török tervező İsmet Çevik létrehozott egy kiváló minőségű digitális teljesen új BMW 850CSi modelt.

 

A BMW 8 Series Concept a főként a BMW Concept CS -ből merít inspirációt. De Çevik szerint bizonyos stíluselemeket a Bentley Brooklands-ból merít . Az autót úgy tervezték, hogy közvetlen versenytársa legyen a Mercedes-Benz CL-osztálynak.

 

Nincs sokkal több információ a BMW 8 Series Conceptről, mint Çevik saját magyarázata: "Ez határozottan egy 90-es legendás 8-as sorozat. Felső osztály, kiváló minőség, az üzleti érának, de egyben luxus és szupersport is. Egy új legendás BMW kel életre benne. "

 

Az alábbi képek mindent elmondanak....

 

 

Alább a galériában a képekre rákattintva, akár kinagyíthatod vagy slideshowként is végignézheted.

....és ha kíváncsi vagy az új Mercedes-Maybach Vision 6 Cabrioletet -re akkor klikkelj a linkre : ceremóniamester Maybach link    vagy az új elektomos Porsche-re :  ceremoniamester Porsche Mission E link

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | BMW 8 Series Concept - aHHHHHH - Ceremoniamester ajánlja Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | BMW 8 Series Concept - aHHHHHH - Ceremoniamester ajánlja Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | BMW 8 Series Concept - aHHHHHH - Ceremoniamester ajánlja Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | BMW 8 Series Concept - aHHHHHH - Ceremoniamester ajánlja Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | BMW 8 Series Concept - aHHHHHH - Ceremoniamester ajánlja Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | BMW 8 Series Concept - aHHHHHH - Ceremoniamester ajánlja Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | BMW 8 Series Concept - aHHHHHH - Ceremoniamester ajánlja Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | BMW 8 Series Concept - aHHHHHH - Ceremoniamester ajánlja Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | BMW 8 Series Concept - aHHHHHH - Ceremoniamester ajánlja


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Pancsi és Rómeó + a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamester!   Attól perctől fogva, hogy kezet fogsz Ákossal, már semmin sem kell aggódnod az esküvőd kapcsán! A hangulatteremtés James Bondja, egy igazi profi, aki valószínű még soha semmit nem rontott el munka közben, vagy ha igen, attól is csak jobb lett a buli. Rutinja, stílusa és kiállása garanciát jelent a tökéletes esküvőre. Jó szívvel ajánlom minden párnak, aki azt szeretné, hogy a hónapokon át tartó szervezőmunkájából az süljön ki, amit előre elképzelt (vagy valami sokkal jobb)!  Pancsi és Romeo         You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

Új Apple ios, os, cuccok avagy a WWDC hírei - Ceremóniamester ajánlja

A WWDC-n valóban sok újdonsággal és "parasztvakító" hírrel találkozhatunk. A Ceremóniamester számára a gagyi tendenciák szánalmasak az Apple -től, hiszen ma már csak a legszélesebb rétegeket akarja ámulatba ejteni és nem a PRO felhasználókat (na jó a Mac Pro brutál lett). Lássuk a részleteket:

Harisnyakötő viselése, eldobása - a ceremóniamester szerint jó poén :)

A Ceremóniamester szereti ezt a vidám pillanatot!  tovább olvasom ➡️        
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek