ceremóniamester ár - ceremóniamester árak - ceremoniamester tiszteletdíj

Ceremóniamester blog

#ceremónia mester

A ceremóniamester árak, tiszteletdíjak, a ceremóniamester szolgáltatási árak az időpont függvényében változnak. Szezonon kívül (decembertől - áprilisig), hétköznapokon, péntekeken és vasárnapokon a főszezoni Delux  csomagom díjához képest 20-50% árengedmény is elérhető. Esküvőket két nyelven (a magyar mellett angolul is), Budapesten és vidéken (+útiköltség) is vállalok.  Az idegen nyelv használata szintén befolyásolja a díjazásom, megemeli a ceremóniamesteri szolgáltatás árát. 

Amennyiben úgy gondolod, hogy magasabb árkategóriát képviselek, mint amennyit szánnál ceremóniamesterre, akkor se bánkódj, mert szívesen ajánlom a KEDVEZŐBB DÍJAZÁSÚ, ÁRÚ CEREMÓNIAMESTER TANÍTVÁNYAIMAT (akik magyar-angol-német-olasz-román nyelven is vállalnak CEREMÓNIAMESTER -ként esküvőket). Mindannyian intelligens értelmiségiek (újságírók, pszichológus, tőzsdei szakember), akik  "szerelem hivatásként" dolgoznak a szakmában.

Egyébként meg gondolkozz el a ma már "menő" klikkelj a linkre  PÉNTEKI ESKÜVŐI NAP-on!

Tehát keressetek bizalommal ( szablyaakoscm@gmail.com ), hogy egy kötetlen személyes találkozó alkalmával egyeztethessünk a konkrétumok tükrében vagy hogy ceremóniamester tanítványt ajánlhassak Nektek is (akikkel már hosszú évek óta sikeresen dolgozm)!

Ceremóniamester vagy vőfély!?? Itt megtudhatod mi a különbség klikkelj a linkre:  ceremóniamester vagy vőfély

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Szablya Akos a Hungarian Wedding Awards 2017 Ceremóniamester Kategória győztese

Hungarian Wedding Awards 2017 Ceremóniamester - Hálám mindenkinek aki rám szavazott! Piszkosul jól esik, hogy ennyien csípitek a fejem és értékelitek a munkám! Puszik és Ölelés!!!!! ..és köszönöm az eddigi engem választott párjaimnak is !!! A jövőbeliek meg itt olvashatnak visszajelzéseket a munkámról : ceremóniamester visszajelzések       p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 13.0px 0.0px; text-align: center; line-height: 15.0px; font: 13.0px Helvetica; color: #333333; -webkit-text-stroke: #333333} span.s1 {font-kerning: none} span.s2 {text-decoration: underline ; font-kerning: none; color: #0782c1; -webkit-text-stroke: 0px #0782c1} You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)  

Ha nem olvasol könyveket akkor elhülyülsz a Kaliforniai Egyetem (UCLA) idegkutatója szerint - Ceremóniamester ajánlja

Hála Istennek a Ceremóniamester -ed még mindig  a papír formátumú olvasnivalót részesíti előnyben. A többezer kötetes könyvtáram is folyamatosan gyarapodig. Ilyen old-school fazon vagyok. Bevallom imádok olvasni. Legyen az ponyva, regény, vers vagy komoly szellemi, tradicionális mű. Agytorna. Szókincs gyarapítás. Látásmód tágítás. Személyíség fejlesztés. Szórakozás. Ébren-álmodás, stb. De ahogy már többször is említettem óriási gond van a világban. Magyarországon a felnőtt lakosság fele évi 1db könyvet sem olvas el. Szomorú. Az alábbi cikket olvasva több mindenre választ is kaphatunk...

Pénteki esküvő - a Ceremóniamester ajánlja

A ceremóniamester maximálisan ajánlja a pénteket, mint esküvői időpontot! Egy nők lapja café cikkből idéznék, ahol többek közt engem is, a Ceremóniamester Szablya Ákos -t is meginterjúvolta a péntekekkel kapcsolatban  tovább olvasom ➡️    
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek