ceremóniamester ár - ceremóniamester árak - ceremoniamester tiszteletdíj

Ceremóniamester blog

#ceremónia mester

#Ceremóniamester

#Hungarian Wedding Awards Winner

A ceremóniamester árak, tiszteletdíjak, a ceremóniamester szolgáltatási árak az időpont függvényében változnak. Szezonon kívül (decembertől - áprilisig), hétköznapokon, péntekeken és vasárnapokon a főszezoni Delux  csomagom díjához képest 20-50% árengedmény is elérhető. Esküvőket két nyelven (a magyar mellett angolul is), Budapesten és vidéken (+útiköltség) is vállalok.  Az idegen nyelv használata szintén befolyásolja a díjazásom, megemeli a ceremóniamesteri szolgáltatás árát. 

Amennyiben úgy gondolod, hogy magasabb árkategóriát képviselek, mint amennyit szánnál ceremóniamesterre, akkor se bánkódj, mert szívesen ajánlom a KEDVEZŐBB DÍJAZÁSÚ, ÁRÚ CEREMÓNIAMESTER TANÍTVÁNYAIMAT (akik magyar-angol-német-olasz-román nyelven is vállalnak CEREMÓNIAMESTER -ként esküvőket). Mindannyian intelligens értelmiségiek (újságírók, pszichológus, tőzsdei szakember), akik  "szerelem hivatásként" dolgoznak a szakmában.

Egyébként meg gondolkozz el a ma már "menő" klikkelj a linkre  PÉNTEKI ESKÜVŐI NAP-on!

Tehát keressetek bizalommal ( szablyaakoscm@gmail.com ), hogy egy kötetlen személyes találkozó alkalmával egyeztethessünk a konkrétumok tükrében vagy hogy ceremóniamester tanítványt ajánlhassak Nektek is (akikkel már hosszú évek óta sikeresen dolgozm)!

Ceremóniamester vagy vőfély!?? Itt megtudhatod mi a különbség klikkelj a linkre:  ceremóniamester vagy vőfély

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Gabi és Zoli és a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamester-ünk! Szeretnénk megköszönni, hogy felejthetetlenné tetted életünk legszebb napját! Minden ügy sikerült, ahogy megálmodtuk Veled! :-) Már nagyon régen eldöntöttük, ha esküvőnk lesz, csakis Téged választunk. Miután először találkoztunk, teljesen megnyugodtunk. Ilyenkor még mindenki bizonytalan a nap programjával kapcsolatban, de Ákos mindenben segített, szuper ötleteket és tanácsokat adott! A nagy napon minden úgy ment, ahogy megbeszéltük, nem volt hiba, ami pedig hirtelen jött, Ákos azonnal profi módon megoldotta. A játékokat, feladatokat imádták a vendégek, rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, mindenki nagyon megkedvelt! A buli reggel 7-ig tartott, szerintem ez elárul mindent, milyen hangulatot csináltál! Remélem még találkozunk más esküvőn is, mi csak ajánlani tudunk!   Örülünk, hogy megismerhettünk, köszönünk mindent, amit értünk tettél! :-) Puszi, Gabi és Zoli   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Velem , a Ceremóniamester (-eddel) is egy cikk -Ceremónia - Esküvő Magazin - Ceremóniamester ajánlja

Velem is egy cikk....már az újságosoknál....Ceremónia - Esküvő Magazin ;)       

Ceremóniamester vagy Vőfély!?? - ceremóniamester a figyelmedbe ajánlja

Ceremóniamester vagy Vőfély!?? - a nagy kérdés! Mindkettőnek megvan a létjogosultsága és a maga helye.  tovább olvasom ➡️  
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!