Ceremóniamester vagy vőfély!??

Ceremóniamester blog

#Ajánlom!

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester ajánlja

#Ceremóniamester Kedvenc

#Ceremóniamester referencia

#Esküvő

#Ötletek

Ceremóniamester? vagy vőfély? Én ceremóniamester vagyok az biztos smiley

Azonban mindkettőnek megvan a létjogosultsága és a maga helye. Ha azonban ezeket felcserélitek akkor meglehetősen "nagy bakot lőttök"....!

Míg egy vőfély tökéletesen illeszkedik egy falusias, ökrös szekeres, népviseletes lagziba, úgy egy modern megjelenésű ceremóniamester viszont borzalmasan.

De fordítva is ez a helyzet, ha egy modern, elegáns, városi környezetbe próbálnátok a ceremóniamester helyére beeröltetni a rigmusokat szavaló vőfélyt!

 

Mindig az esküvőtök stílusának megfelelő szolgáltatót válasszátok!

 

 

 

 

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Lilla & Máté és a Ceremóniamester

Àkom-bákom a Ceremóniamester !   Egy felejthetetlen nap volt. Egy csoda. Egy érzelmi hullámvasút, ami olyan intenzív volt, hogy magára az érzelemre tudunk csak emlékezni. Ès ez így jó. És főképp Neked köszönhető.   Őszintén fogalmunk sincs, hogy hogy csinálják azok a párok, akiknek nincs olyan ceremóniamestere, mint Te. Mindent kézben tartottál, imádtak az emberek - és főképp mi! Egy bensőséges viszony alakult ki közöttünk nagyon hamar, ami képeken is visszatükröződik - ezúton is köszönjük az ajánlást, Herczeg Zoli és Vanduska szuperek voltak!   Mindig szeretettel fogunk erre a napra és Rád visszaemlékezni!   A 10. évfordulónkon újra bulizunk a násznéppel és a kedvenc ceremónia mesterünkkel.   Puszi: Lilla & Máté You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)      

Külföldön élünk,hogyan szervezzük az esküvőnket!? A ceremóniamester segíthet?

Természetesen az internetet, a google-t ajánlom. Ha nincs konkrét élmény valamelyik szolgáltató kapcsán, akkor legyen ez a kiindulópont. A világhálón minden szolgáltatót meg lehet találni. A ceremóniamestert pl: a ceremóniamester, vagy a ceremóniamester budapest, ceremóniamester vidék, esetleg a ceremóniamester árak keresőszóval, illetve egyéni preferenciák alapján érdemes keresni. Ha a honlapok alapján előválasztottátok azokat, akikkel szívesen dolgoznátok, akkor vegyétek fel a kapcsolatot mail-ben a leendő ceremóniamesteretekkel és a konkrét választás előtt mindenképpen próbáljatok online beszélni vele! A személyes kontaktus elengedhetetlen. A hazautazás viszont sok esetben olyan költségekkel és bonyodalmakkal jár, esetleg kivitelezhetetlen, hogy valami más módot kell keresnetek a nehézség áthidalására. Én, mint ceremóniamester a legtöbb külföldi párommal ezt skype-on oldottam meg sikeresen!  Természetesen a sokéves tapasztalatom eredményeként, akár teljes körű esküvő szervező céget is tudok ajánlani!  A lényeg a végeredmény: egy csodás esküvő! Jó keresgélést Nektek! :)  

Menyasszonyi fátyol és a ceremóniamester

A babona szerint, a fátyol megvédte a mennyasszonyt a rontástól (szemmel veréstől). A ceremóniamestered szerint csodás pillanat amikor a menyasszony apukája felemeli a fátylat és két puszival búcsúzik a lányától.
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!