Dalma & Iván + a Ceremóniamester

Ceremóniamester blog

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Esküvő

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ceremóniamester,  Ákos!
Szeretnénk mégegyszer megköszöni Neked a profi munkádat, én külön köszönöm, hogy amikor idegbeteg voltam egy rövid időre Te segítettél kizökkenteni és boldogan tudtam kivonulni. 
Nélküled biztosan nem lett volna ilyen zökkenőmentes az egész nap. El sem tudom mondani, mennyire könnyű és jó érzés volt, hogy semmivel nem kellett foglalkoznom, egy pillanatig nem aggódtam semmin, mert Te mindent kézben tartottál és profin vezényeltél. 


Először kicsit tartottam a játékoktól, hogy nem lesznek partnerek benne a vendégek, na de te jó ég!!micsoda táncpárbajt indítottál el?!:)))
Egy szó mint száz, örök hála Neked, köszönünk mindent.


Ölelünk,
Dalma&Iván

 

 

 

 

 

 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Kati&Peti plusz a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk ! Köszönjük, hogy szakmai és baráti támogatásoddal meg tudtuk élni életünk eddigi legszebb napját. Azzal a tudattal, hogy valaki a háttérben mindent a kezében tart, önfeledten tudtunk ünnepelni  és bulizni a szeretteinkkel, mert számunkra ez nagyon fontos volt. Kívánunk neked még sok hasonlóan sikeres és meghitt esküvőt, mint amilyen a mienk volt. Köszönjük Kati&Peti You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)      

NatGeo legjobb képek - Ceremóniamester ajánlja

A legjobb National Geographic képekből -még ha nem is esküvős pillanatok- egy csokor Nektek!

Harisnyakötő viselése, eldobása - a ceremóniamester szerint jó poén :)

A Ceremóniamester szereti ezt a vidám pillanatot!  tovább olvasom ➡️        
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek