Egy kis alkalmazás a telódra, ami megkönnyíti az életed - Ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

ceremóniamestered egy nagyszerű kis alkalmazást ajánl a figyelmedbe ami igazán megkönnyíti az életed! :) Főleg azoknak, akik egy olyan szolgáltatási érában dolgoznak ahol a folyamatos időpont egyeztetés elengedhetetlen és fontos része az életüknek. Ráadásul magyar fejlesztés! 

 

APP4APP 

 

Ebben a negyedik, informatikai és technológiainak nevezett ipari forradalomban, ami soha ennyire mélyen nem volt hatással egy átlag ember életére, borzasztóan nagy kihívások elé vannak állítva a szolgáltatással foglalkozó vállalkozók.

Már ma is igaz az az állítás, hogy aki nincs “fent a neten” az konkrétan nem is létezik. Természetesen aki pedig egy olyan szolgáltatási körrel foglalkozik ahol a folyamatos időpont egyeztetés elengedhetetlen és fontos rész, ennél jóval többet kell tennie nemcsak azért, hogy a piacon tudjon maradni hanem, hogy egyáltalán megtudjon élni.

A teljesség igénye nélkül, milyen kiemelt szakmákra gondolhatunk:

Fodrász
Műkörmös Kozmetikus Pedikűrös-manikűrös Masszőr

Sminkes
Szempilla stylist Tetováló
Kisállat kozmetikus Magántanár Személyi edző Magánorvos

Ha Charles Darwint akarnám idézni, akkor az Ő szavaival élve: “Nem a legerősebb vagy leggyorsabb marad fennt, hanem az aki a legfogékonyabb a változásra.”

 

Manapság két fontos új alapelvárással szembesülnek a szolgáltatók:

1. A közösségi médiában való aktív részvétel

2. Az online világban való vendégbarát jelenlét

Már ma megfigyelhető és kijelenthető az, hogy aki nem fektet kellő időt, energiát és pénzt ebbe a két területbe az hatalmas verseny hátrányban lesz ezeken az amúgyis túltelített piacokon.

Ha alaposan felmérjük ezt a piacot és a jelenlegi helyzetet valamint a következő időszak trendjét, akkor azt látjuk, hogy jelenleg egy nagyon unikális lehetősége van a fent említett szolgáltatással foglalkozó vállalkozóknak.

Jelen pillanatban az online időpont egyeztetés nem elterjedt Magyarországon. Ez tény.

Ennek főleg az az oka, hogy eddig nem voltak olyan megoldások a piacon amik igazán a mindennapi igényeire adott volna választ a szolgáltatóknak.

A piaci felmérések szerint eddig nem volt olyan piaci szereplő aki/akinél:

  • Megtudta volna védeni a szolgáltatókat a nyílt online tér potenciálisan felmerülő problémáitól. Konkretizálva, attól a veszélytől, hogyha bárki befoglalhat hozzájuk időpontokat, akkor ez megfogja tenni a konkurencia, a rosszakarói és akár netes trollok is kamu időpont formájában, vagy egy túlbúzgó hivatali személy aki túl kiváncsi arra, hogy ki-mikor-hol-mennyiért vett igénybe szolgáltatást. Szerintem tudjuk kikre gondolok ilyen szép virágnyelven megfogalmazva.

  • Fel lehetett volna vinni tökéletesen egyénre szabva a szolgáltatásokat. Sajnos csak olyan megoldásokkal találkozhattunk eddig, ahol egy adott szakma összes szolgáltatásának összes permutációját lehetett csak felvinni. Miközben pont attól olyan különlegeseg ezek a szakmák, hogy mennyire színes és egyéni minden egyes szolgáltató stílusa és munkája.

  • Segített volna a felmérésben, beüzelemésben, kulcsrakész átadásban és betanításban vagy akár a bevezetésében a vendégek körében. Ráadásul személyes jelenlét nélkül. Egy igazán jó rendszert faék egyszerű használni de létrehozni és beüzemelni szakértelmet igényel.

  • A vendégkör managelésére és kezelésére igazán jó megoldások lettek volna. Gondolok itt egy vendég karton bármilyen szolgáltatási fajta szerinti fontos információjának feltöltésére. Az időpontot átláthatóságáért és betartásáért mindent megtett volna a rendszer visszaigazoló és emlékeztető emailek formájában. Azok a vendégek kezelése, akik nem szeretnének résztvenni az online időpontfoglalásban, egyszerűen és gyorsan lehetett volna kezelni őket.

 

 

 

Ez a négy problémára való megoldás a négy sarokköve az app4app-nek, amire az egész rendszer épült. Az app4app Magyarország első és egyetlen olyan online időpont egyeztető rendszere ami/aminél:

I. Egyedülálló módon védett, hiszen csak azoknak a vendégeknek adsz jogosultságot az időpont egyeztetésre akiknek Te akarsz. Ráadásul ezt csak egyszer kell megtenned és Ő utána már automatikusan intézheti is a foglalásait nálad. Mégha ezt megis adtad neki, akkor se látja azt a naptáradban, hogy ki jön hozzád és mire. Ezzel a technikával pedig pont a fent említett illetéktelen személytől védi meg az app4app a naptáradat.

II. Az egyedi paraméterezési rendszernek köszönhetően teljesen egyénre szabható a teljes szolgáltatási köre bármely szakmának. Kérdés-válasz megadásokkal pedig nagyon kevés opció közül, egyszerűen levezetett lesz az időpont foglalás folyamata valamint akár a szolgáltatások értékesítésének növelésében is segíthet, hiszen minden választható opciót fel lehet így ajánlani a vendégnek.

III. Szakképzett Application Tanácsadók személyes terméktámogatás által segítenek a rendszer egyénre szabásában, beüzelemésében és karbantartásában. Ez természetesen mind a szolgáltatás része felár nélkül.

IV. Minden vendégedhez jegyzeteket lehet felvenni valamint az összes időpontját is nyilvántartja a rendszer amiből fontos és értékes statisztikákat lehet megtudni. Ezen kívül azon vendégeid időpontját is belehet írni az online naptárba, akik nem is fogják használni azt, mivel ú.n. nem regisztrált vendégként lehet felvenni őket és elhelyezni a foglalásukat. Az időpont egyeztetése után egy visszaigazoló emailt küld ki a rendszer vendégeknek valamint az időpont aznapján egy emlékeztető mailt kap, hogy ne felejtse el azt.

Ezen négy sarokkőre épülő rendszer természetesen még rengeteg funkciót és tulajdonságot tartalmaz annak érdekében, hogy az app4app legyen mindenki számára a megbízható applikáció egy időpont egyeztetéséhez.

Személyes (és természetesen ingyenes konzultációt) ezeken az elérhetőségeken lehet kérni:

Telefonon a 06-70-392-05-29, email pedig az info@app4app.hu címen.

Bővebb információkért érdemes megnézni:

Az app4app blog cikkeit amiben külön témánként fejtik ki röviden egyrészt a szakma specifikus előnyöket:

férfi fodrászoknak szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-a-ferfi-fodraszoknak

női fodrászoknak szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-a-noi-fodraszoknak

mesterfodrászoknak szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-a-mesterfodraszok-reszere

műkörmösöknek szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-mukormosoknek

kisállat kozmetikusoknak szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-a-kisallat-kozmetikusoknak

pedikűrös-manikűrösöknek szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-a-pedikur-manikurosoknek

sminkeseknek szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-a-sminkeseknek

kozmetikusoknak szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-a-kozmetikusoknak

masszőröknek szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-a-masszoroknek

szempillásoknak szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-a-szempillasoknak

Másrészt a fent említett 4 sarokköveket:

védettségről szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-a-vedett-applikacio

a személyre szabottságról szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-es-a-szemelyre-szabottsag

nem regisztrált vendégekről szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-es-ha-a-...akarja-hasznalni

személyes terméktámogatásról szóló cikk:

http://blog.app4app.info/app4app-es-a-szemelyes-termektamogatas

Harmadrészt itt találhatóak a bemutató videóink és a közösségi médiás platformok elérhetőségei:

vendégeknek készült videó:

https://www.youtube.com/watch?v=TK4udqHgT6E

szolgáltatóknak készült videó:

https://www.youtube.com/watch?v=ULbBEzu4QZA

bemutatkozó oldal:

http://www.app4app.info

Facebook:

https://www.facebook.com/app4app/

Instagram:

https://www.instagram.com/app4app/

Twitter:

https://twitter.com/app4appkft

 

Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek