Heni - Oli és a Ceremóniamester

Ceremóniamester blog

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk!
 
 
Engedd meg hogy még egyszer megköszönjük hogy mestere voltál a ceremóniának és hogy a megnyerő személyiségeddel és profizmusoddal - ami egyébként az első találkozásunkkor meggyőzött hogy a legjobb helyen vagyunk - nagyszerű hangulatot varázsoltál a mi ‘nagy napunkon’.
 
Hálásak vagyunk a támogatásodért,az ötleteidért, kreatív ‘feladataidért’, melyeknek a násznép visszajezései alapján is nagy sikerük volt és amelyekkel rendkívül eseménydússá és emlékezetessé tetted az estét.
 
Heni és Oli
 
 
 
 

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester + Leti és Attila

Kedves Ákos, ceremóniamester ! Már az esküvőre való készülődés közben nagyon jó volt, hogy hasznos tanácsokkal és ötletekkel segítettél minket. Ez nyilván bizonyította, hogy hatalmas tapasztalatod van abban, amit csinálsz. Az esküvő napjára visszagondolva 1 unalmas vagy kellemetlen perc sem volt, folyamatosan volt program, fent tudtad tartani a figyelmet. Ahogy levezényelted az estét, egy olyan hangulatot teremtettél, amit kivétel nélkül mindenki élvezett. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen hangulatban tudtunk ünnepelni, reméljük találkozunk még barátaink vagy akár testvéreink esküvőjén. Mi ajánlani fogunk, az biztos! Köszönjük szépen mégegyszer, szuper élmény volt!! Leti és Attila       Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

Ismét a Ceremónia esküvői magazinban a Ceremóniamester -ed

Szerencsésnek érzi magát  Szablya Ákos ceremóniamester, a Te  ceremóniamester  -ed, mert immáron már másodszor írhattam a Ceremónia esküvői magazinban. Most épp az álomhelyszínek kapcsán jelent meg egy kis írásom a többi jó kis cikk mellett! Keressétek az újságárusoknál! :)  

A NAGY NAP KARMESTERE: A CEREMÓNIAMESTER – interjú SZABLYA ÁKOS CEREMÓNIAMESTERREL

Interjú, beszélgetés a Flyers magazinben esküvőkről, szokásokról, hogyan kezdődött és még sok érdekes kérdés-válasz vár a cikkben : KLIKK ha érdekel!    
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!