Judit és Norbi + a CEREMÓNIAMESTER

Ceremóniamester blog

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#esküvő híres sportolókkal

Kedves Ceremóniamester ,Ákos!

A januári esküvő kiállításon találkoztunk először. Hirtelen ötlettől vezérelve mentünk el, hiszen még mi is csak szoktuk a friss eljegyzésünk gondolatát. Már vasárnap délután volt, mi pedig kitőzött időpont nélkül léptünk oda hozzád beszélgetni, de mégis türelmesen és kedvesen magyaráztad nekünk a lehetőségeket, illetve dobtál már be azonnal jobbnál jobb ötleteket.
Így alakult, hogy az időpontunkat egyenesen a Te és a kiválasztott helyszín szabad helyének metszeteként tűztük ki! :O JJ
Sok ötletet javasoltál, ami előre megbeszélt meglepetés volt a vendégeinknek, de a vendégek által nekünk szánt meglepetés programokat is nagyszerűen építetted be az este folyásába.
Karizmatikus és lendületes személyiséged segítségével mesterien irányítottad a napot, úgy, hogy a „kötelező elemek” meglegyenek, mégse legyen egy cseppet sem sablonos. J Számunkra ez volt a legfontosabb!
Álomesküvőnk volt, fergeteg partyval megkoronázva.
Nagyon jó döntésünk volt Téged felkérni. Reméljük, hogy találkozunk majd barátaink esküvőjén is. J

 

 


Üdvözöl, Mr és Mrs Branyiczky, aka Judit és NorbiMég ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Pancsi és Rómeó + a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamester!   Attól perctől fogva, hogy kezet fogsz Ákossal, már semmin sem kell aggódnod az esküvőd kapcsán! A hangulatteremtés James Bondja, egy igazi profi, aki valószínű még soha semmit nem rontott el munka közben, vagy ha igen, attól is csak jobb lett a buli. Rutinja, stílusa és kiállása garanciát jelent a tökéletes esküvőre. Jó szívvel ajánlom minden párnak, aki azt szeretné, hogy a hónapokon át tartó szervezőmunkájából az süljön ki, amit előre elképzelt (vagy valami sokkal jobb)!  Pancsi és Romeo         You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

Harisnyakötő viselése, eldobása - a ceremóniamester szerint jó poén :)

A Ceremóniamester szereti ezt a vidám pillanatot!  tovább olvasom ➡️        
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!