Kata és Rezsi ​és a Ceremóniamester

Ceremóniamester blog

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#esküvő híres sportolókkal

Kedves Ceremóniamester , Ákos,

 

Kicsit megkésve, de annál őszintébben szeretnénk megköszönni a munkádat! Nagyon örültünk, hogy el tudtad vállalni az esküvőnket, nem bántuk meg a döntést, (reméljük te sem :)) tökéletesen elégedettek voltunk mindennel. Már az első találkozásunktól kezdve sokat segítettél a szervezésben, a programok, feladatok kiválasztásában.
Az esküvő gördülékenyen, fantasztikus hangulatban telt, mindenki nagyon jól érezte magát és az esküvő után is csak pozitív visszajelzést kaptunk!

​Számunkra a saját esküvőnk önmagában nagy élmény volt, de hogy ilyen emelkedett hangulatban telt és a vendégek számára is felejthetetlenné sikerült, az nagyban a te érdemed!

 

Köszönettel és barátsággal:
Kata és Rezsi ​

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Pancsi és Rómeó + a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamester!   Attól perctől fogva, hogy kezet fogsz Ákossal, már semmin sem kell aggódnod az esküvőd kapcsán! A hangulatteremtés James Bondja, egy igazi profi, aki valószínű még soha semmit nem rontott el munka közben, vagy ha igen, attól is csak jobb lett a buli. Rutinja, stílusa és kiállása garanciát jelent a tökéletes esküvőre. Jó szívvel ajánlom minden párnak, aki azt szeretné, hogy a hónapokon át tartó szervezőmunkájából az süljön ki, amit előre elképzelt (vagy valami sokkal jobb)!  Pancsi és Romeo         You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

Elefántháton a tigrisek nyomában - ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamester (-ed) szokott irogatni: verset, prózát legfőképp magának. Már jó pár írásom megjelent különböző folyóiratokban. Most épp egy utazással kapcsolatos élményözönt osztanék meg Veletek a csodás Thaiföldről. ;) 

Gyűrűhordozó kisfiú és a ceremóniamester

  A babona szerint legszerencsésebb, ha egy kisfiú a gyűrűhordozó. Ő viszi be az templomba, az oltárig a gyűrűket és adja oda az atyának. A Ceremóniamestered szerint a gyűrűskisfiú is egy kitüntetett személy és előszeretettel alkalmazza - ha épp a vendégseregben nincs kisfiú, úgy kiválthatjátok kislánnyal is.
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!