Kora tavaszi / késő őszi nagy árengedmény - Ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

#Ceremóniamester ajánlja

#Csúcs esküvő

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

 a Exluzív / Delux  csomagjából a kora tavaszi (március-április) illetve a késő őszi (november) esküvőiből! Ha meg így is olcsóbb ceremóniamestert szeretnél akkor se keseredj el, mert hosszú évek óta sikeresen dolgozom együtt a tanítvány kollégáimmal, így őket is szívesen ajánlom az esküvőtökre!

Interjú velem az esküvőkről : Ceremóniamester interjú ;) :) :)

A már több mint 250 visszajelzéseimet itt tudod elolvasni: ceremóniamester referenciák Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Itt kérhetsz árajánlatot: ceremóniamester árajánlat kérés

 

 

 

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Zsuzsi &Rajmii

Drága Ákos ceremóniamester Még egyszer szeretnénk megköszönni Neked a fantasztikus munkádat! Csupaszív és vérprofi....ez a két szó ami Téged legjobban jellemez. Tökéletesen harmóniában volt minden az első perctől az utolsóig, óriási segítség volt számunkra a támogatásod és a jó tanácsaid. Pontosan tudtad mire vágyunk és milyenek vagyunk Mi. Tényleg mindenki ezt mondta az esküvő után, hogy nagyon ritkán találkoztak idáig ilyen jó ceremóniamesterrel.   Ízléses, vicces, profi, csupaszív és emberséges....Nekünk Te vagy a legjobb ceremóniamester. Remélem egyszer vendégként is élvezhetünk majd egy esküvőt a Te irányításod alatt  Köszönünk mindent! Zsuzsi és Rajmi     Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  Ceremóniamester facebook Ceremóniamester TikTok  

Újra egy cikk egy egyesküvői magazinban - Ceremóniamester ajánlja

Szerencsésnek érzi magát Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester  -ed, mert sokadjára kértek fel, hogy írjak cikket újságokba. Most épp újra a Ceremónia esküvői magazinban. A külföldi hagyományok, esküvők kapcsán jelent meg egy kis írásom a többi jó kis cikk mellett.  Keressétek az újságárusoknál! :)  

Koszorúslányok a ceremóniamester kedveli, mint látványosságot

A menyasszonyt kísérő koszorúslányoknak koszorúslány csokor kerüljön a kezébe, ez lehetőleg egyforma és kevésbé legyen dekoratív, mint az esküvői csokor. Ha kislányok a koszorúslányok akkor  rózsaszirommal töltött kis kosárkát is adhatunk a kezükbe. Az egyforma ruha látványos pillanata lehet a bevonulásnak, s később is felismerjük kik voltak a kitüntetettek. A Ceremóniamestered szereti ha koszorúslányos  bevonulás van megtervezve. Az indításnál a ceremóniamester segédkezik akár kislányok, akár barátnők vannak.
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!