Niki és Bence és a Ceremóniamester

Ceremóniamester blog

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#esküvő híres sportolókkal

Szia Ákos, Ceremóniamester !

 

Hol is kezdjük...

Ahogy először találkoztunk, nagyon szimpatikus lettél nekünk, a beszélgetések után tudtunk, hogy te fogod csodássá varászolni a napunkat.

Az összes egyeztetés flottul ment és annyira sok mindenben segítettél a szervezés alatt is, a jó ötleteiddel, tapasztalataiddal.

Aztán egy évvel a találkozásunk után eljött a Nagy napunk, ahol egyáltalán nem izgultunk és rájöttünk, hogy azért nem mert biztosak voltunk abban, hogy a legjobbakat választottuk és jó kezekben lesz az egész nap.

Az este végére kiderült, hogy igazunk van, mert remek hangulat volt, minden teljesen precízen és flottul ment a te irányításod alatt.

Az összes "játéknak" óriási sikere volt, a vendégek az esküvő után is mondták, hogy milyen szuper színvonalas, programmal teli volt.

Sokan azt hiszik, hogy a te munkád csak pár órából áll, de ez nem igaz, mert hónapokon át egyeztettük a részleteket, előkészültél a játékokkal és felkészültél a napunkra, hogy minden tökéletes legyen.

Nagyon nagy köszönettel tartozunk Neked, hogy felejthetetlené tetted a Nagy napot számunkra és a vendégeink számára.

 

Most már Férj és Feleség :), 

Niki és Bence

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Sára és Ramón és a Ceremóniamester

Drága Ákos! Ceremóniamester ! Hát mit is mondhatnánk, mint hogy köszönöm és hála! Köszönjük Neked, hogy levezényelted a nagy napunkat, hogy minden - amire ráhatással tudtál lenni - olyan volt, mint amilyennek szerettünk volna! :) Köszönjük Neked a jókedvet és a megható pillanatokat! Köszönünk mindent, amit értünk tettél! Köszönjük, hogy megismerhettünk Téged, egy igazán fantasztikus ember vagy! :) Remélem még találkozunk! :) Puszi Sára és Ramón   és Anikó, az örömanya: Szia. Hát most jött el a pillanat félig feldolgozva a történteket hogy szépségeket látva köszönetet mondjak Neked hogy a legjobbat hoztad ki a buliból amit csak lehetett. Egy kivételes ember vagy és köszönöm az égieknek hogy ha csak egy kis időre is de keresztezték útjainkat. Köszönünk mindent. Jó egészséget kívánunk     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 282 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Oksana Mukha esküvői ruha sorozatát  (I. rész) nézheted végig. 

Polgári szertartás és a ceremóniamester

A polgári házasságkötés ellentétben az egyházi ceremóniával, nem az egyház színe előtt és az egyházi törvények szerint, hanem az állam által e célra kirendelt polgári tisztviselő előtt a házassági jogot szabályozó állami törvény értelmében létrejövő házassági aktus. A ceremóniamester segíti, koordinálja a be- és kivonulást, a vendégek ültetését. A csoportkép fotózást is az ő segítségével zajlik le.
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek