Niki és Zoli - és a ceremóniamester

Ceremóniamester blog

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester film

#Ceremóniamester referencia

#Esküvő

#Esküvői Cinematográfia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Kedves Ákos, ceremóniamester ! 

Őszintén szólva, nem akartunk vőfélyt az első perctől kezdve. Úgy voltunk vele, hogy megoldjuk magunknak az esküvő teljes lebonyolítását, hiszen mi nehéz lehet abban..? Plusz valahogy nem állt közel hozzánk a vőfélyekre jellemző verselgetés, mondókázás.

Az Esküvő Kiállításon egy véletlen foltyán beszélgetésbe elegyedtünk Ákossal aki mondta, hogy Ő Ceremóniamester. Fogalmunk se volt, hogy ez mit takarhat, főleg, hogy pár napja döntöttük el, azt, hogy belevágunk eddigi életünk legizgalmasabb projektjébe. A beszélgetés folyamán rádöbbentett Minket, hogy nem csak az esküvő szervezése a nagy feladat, de magán a nagy napon is rengeteg dolgot kell irányítani, és sokmindenre oda kell figyelni, ami nem feltétlenül kell, hogy a  Mi feladatunk legyen. Itt jön képbe a Ceremóniamester. Ákos feladata a saját bevallása szerint is az, hogy a násznép és vele együtt az ifjú pár is felejtehetetlen élményként élje meg az esküvőt , amihez szükség van egy segítőre, aki a háttérből irányítja mind a vendégeket, mind a történéseket, és aki odafigyel az apró részletekre is, és ellentétben a vőfélyekkel nincs a rivaldafényben! A pár perces beszélgetésünkkor olyan apróságokra hívta fel a figyelmet, mint például mi lesz, ha a felszolgált ételek hőmérséklete nem megfelelő! Ezekre a kicsi, ám bosszantó dolgokra a párnak kell reagálnia, nekik kell elintézniük, beszélniük a személyzettel, ami elvonja a figyelmüket a nagy eseményről, és csak az intézkedés, idegeskedés marad meg számukra. Ráébresztett Minket, hogy kell mellénk valaki, aki ha kell a vendégeket terelgeti, aki ha kell bemegy a konyhára, hogy kapják össze Magukat, vagy csak felkonferálja és segít levezetni egy játékot az este folyamán!

 

 

Nem csak az esküvő napján, de az addig eltelt időszakban is úgy segített Minket, mintha ezer éves barátság kötne össze Minket! Nagyon hálásak vagyunk Neki minden segítségért legyen az a játékok kiötlése, programmenet kitalálása és összeállítása vagy akár fotós, videós, ruhatervező ajánlása, vagy bármilyen más segítség a nagy nappal kapcsolatban! Örülünk, hogy Őt választottuk, örök és felejthetetlen emlék marad számunkra az esküvő, ehhez Ákos segítsége is nagyon sokban hozzájárult, és lehet közhelyként hangzik, de nélküle nem lett volna számunkra és vendégeink számára ilyen csodás a nagy nap!  

 

 

Köszönünk mindent! :)  Niki és Zoli!

 

Puszilunk :)

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Julcsi-Norbi + Szablya Ákos Ceremóniamester

Álomszép helyen, tündéri táncos-korreográfus párral és a világ minden tájáról érkező násznéppel egy csodaszép nemzetközi esküvő visszajelzését olvashatjátok el: Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk! Minden szuperül, pont úgy sikerült, ahogyan azt eredetileg elterveztük. Nagyon profin és gyorsan koordináltad az eseményeket, nekünk tényleg csak annyi volt a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat és élvezzünk a nagy napot. Nagyon szívesen ajánlanánk is Téged ismerőseinknek! Julcsi és Norbi   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)  

Legextrább tortás esküvői képek - Ceremóniamester ajánlja

Imádom a torta érkezését az esküvőkön, nem csak ezért, mert édes szájú a Ceremóniamester -ed, hanem, mert csodás pillanatokat eredményezhet.

Gyűrűhordozó kisfiú és a ceremóniamester

  A babona szerint legszerencsésebb, ha egy kisfiú a gyűrűhordozó. Ő viszi be az templomba, az oltárig a gyűrűket és adja oda az atyának. A Ceremóniamestered szerint a gyűrűskisfiú is egy kitüntetett személy és előszeretettel alkalmazza - ha épp a vendégseregben nincs kisfiú, úgy kiválthatjátok kislánnyal is.
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek