Réka & Joci és a Ceremoniamester

Ceremóniamester blog

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Ceremóniamester referencia

Szia Ákos, Ceremóniamester -ünk!


Nagyon tetszett, ahogy az egészet irányítottad, nem volt csend, mindig tartottad a hangulatod, a játékok nagyon viccesek, szórakoztatóak voltak, nagyon élveztük őket.

Köszönjük szépen, hogy ilyen sokat segítettél a nagy nap megszervezésében, és lebonyolításában!
Üdv.: Réka & Joci

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Gabi & Geri

Kedves ceremóniamester, Ákos! Köszönjük Ákos a sok segítséget, tippet és azt, hogy összetartottad a napunkat. Az esküvőn, ha lehet gazdasági szempontokat nézni, akkor Te voltál a legjobb befektetésünk. Ölelés: Gabi & Geri"         Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  Ceremóniamester facebook Ceremóniamester TikTok    

Illemóra - Így kell helyesen használni az evőeszközöket - ceremóniamester ajánlja

A ceremóniamester sajnálatosan tapasztalja a világban, hogy sok fontos dolog feledésbe merül az élet megannyi területén. Vannak amik fontosak és természetesen kevésbé fontosak is akadnak. Az étkezésekhez szervesen kapcsolódik a következő cikk, bár mindezek tudása nélkül le lehet élni az életet, de a műveltség körébe beletartozik legalább a két legfontosabb evőeszköz jelzés (befejeztem és a várok egy keveset) tudása. ;) 

Ceremoniamester képzés a Hungarian Wedding Awards többszörös top 3-ba jelölt és győztes Ceremóniamesterével

Exkluzív Ceremóniamester Képzés / Workshop - alkalmasság és létszám szerint limitált. Workshop a 2017-es év Hungarian Wedding Awards győztes ceremóniamesterével kezdőknek, haladóknak egyaránt. Több mint 500 esküvő tapasztalatát kaphatod meg egy vagy kétnapos (a létszám függvényében modosul) kislétszámú csoportos képzés keretében. Referencia : ceremóniamester visszajelzesek        hungarian-wedding-awards díjátadó ceremóniamester kategória  részletekért klikk a linkre: ceremóniamester képzés
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!