Tetoválók Éjszakája 2016 - Ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

Ha csak 14 éves vagy akkor a ceremóniamestered nem hiszi, hogy túl jó ötlet, a szüleidet -és magad- egy ajándék tetkóval meglepni ezen az éjszakán, de egyébként mindenki másnak aki vonzódik a testdíszítés e formájához akkor kiemelten a figyelmébe ajánlom ezt a programot! ;) 

 

 

 

2016. december 03. (szombat) egész nap - 23:59  Dürlin/Dürer kert 

 

 

 

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Tetoválók Éjszakáját! A tetoválást kedvelő közönséget ismét a Dürlin/Dürer kert helyszínekre várják, ahol már több mint 100 tetováló próbál meg ajándékmintáival örömet szerezni a kilátogató vendégeknek. Hogy ez pontosan miből is áll? A szervezők által ingyenes tetoválásokat sorsolnak ki, így bárki, aki érvényes jegy birtokában látogat el a rendezvényünkre, automatikusan esélyessé válik, hogy a tetoválók által hozott minták egyikét a testén láthassa viszont.

 

 

  

 

 

A rendezvény hitelességét a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete szavatolja. Az esemény presztízse a nemzetközi szinten elismert művészek közreműködése által kiemelkedően magas. Természetesen idén is lesznek koncertek. Idén egy világhírű tetovált modell is ellátogat a Tetoválók Éjszakája / Budapest Tattoo Nightra, az orosz szépséggel, Teya Salattal fotózkodhatnak is a jegytulajdonosok.

 

 

 

 

 

 

Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek