Vera és Krisz és a Ceremóniamester

Ceremóniamester blog

Szia Ákos, Ceremóniamester -ünk!

 

Az esküvő kiállításon volt szerencsénk megismerni téged, ahol nagyon hamar meggyőzőtt minket a megjelenésed és kisugárzásod, ezért nagyon örültünk, hogy elnyerhettünk esküvőnk hangulatfeldobásához.

Az esküvő szervezésénél már láttuk, hogy tiszta szívből csinálod a munkádat és szerencsésnek éreztük magunkat, hogy megismerhettünk. :)

Profi hozzáállással és tudással, laza stílusban segítettél az esküvő részletes szervezésében. Ruhákban, esküvői programokban, nászútban, mindenben hasznos tanácsokat tudtál adni. Látszott, hogy nem csak mondod, hanem neked tényleg fontos, hogy a pároknak mindenben segíts, ahol csak tudsz. Remek ötleteiddel és tanácsokkal vetted le a terhet a vállunkról, ezzel megkönnyítve nekünk a szervezést.

Az esküvő napján mint egy nagyon jó barát, az utolsó igazításokat és szervezéseket is elvállaltad. A templomi bemenetelt profin leszervezted és úgy zajlott le minden, mintha gyakoroltunk volna előtte.

Amikor bemutattad magad a násznépnek, de legkésőbb a fellazító csoportképeknél azonnal mindenki beléd szeretett. A külföldi vendégeket is elvarázsoltad angol tudásoddal.

A vacsora előtt, alatt és után mindent úgy alakítottál, hogy egy felejthetetlen nap legyen a számunkra és ez így is lett.

Az biztos, hogy mi és mindenki, aki az esküvőn ott volt, ajánlani fogunk téged minden házasodó párnak :) 

 

Sok puszi!!!
Vera és Krisz

 

 

 

 

 

 

 

Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek