Pénteki esküvő - a Ceremóniamester ajánlja

Esküvői kisokos

A ceremóniamester maximálisan ajánlja a pénteket, mint esküvői időpontot! Hogy miért is!?? Több szempontból is. Ha későn kezdted az esküvődet szervezni akkor nagy valószínüséggel lecsúszol, a menet közben áhítottá vált szolgáltatókról, így kíváló opció a péntek. Erre a napra majdnem mindenki ad kedvezményt, ez sem elhanyagolható szempont....sőt spórolhatsz 10%-20%-ot vagy akár még többet is! Továbbá valahogy fiatalos feeling-je van a péntekeknek :) ...én valahogy bulizni is jobban szerettem pénteken....és a násznépnek 2 nap áll rendelkezésre, hogy magához térjen... ;)

 

 

Egy nők lapja café cikkből idéznék, ahol többek közt engem is, a Ceremóniamestered -et is meginterjúvolták a péntekekkel kapcsolatban :

"Szombat az esküvőnap, és punktum. Sokáig ez volt a szabály, ám néhány éve egyre több pár vág bele a hétköznapi menyegzőbe. Ki spórolásból, ki kényelemből, ám ha így folytatjuk, a péntek lesz az új szombat.

Ha foglalt az álomhely

Mivel a legtöbben először a helyszínt választják ki az esküvőjükhöz, és vannak divatos helyek, melyeket szinte képtelenség időben lekötni, a hétköznapi esküvőkre olykor nem spórolásból, hanem egyszerű kényszerből kerül sor. Még a legdivatosabb, szombatonként egy-másfél évre előre lefoglalt rendezvényhelyszíneket is könnyebb lekötni mondjuk péntekre, és ha bevállalunk például egy szerdai napot, számtalan korábban zárt kapu nyílik meg előttünk. Persze előtte a pároknak le kell gyűrni magukban a kételyeket: vajon el fognak jönni a vendégek egy hétköznapi időpontban? Szablya Ákos ceremóniamester mindenkit biztat a hétköznapi lakodalomra: „Azt szoktam mondani a pároknak, hogy átlagosan a legtöbb embert évente egy lagziba szokták meghívni. Ha valaki egy barátjáért egy nap szabit nem hajlandó kivenni, azért nem is kell bánkódni." 

 

 

 

Ceremóniamester

Úgy tűnik, ceremóniamester és vőfély között nemcsak nevükben van különbség. Míg a hagyományosabb lakodalmakra specializálódott vőfély, xy arról számolt be nekünk, hogy nincs igény a hétköznapi menyegzőkre, és mivel évi alig egy-két pénteki felkérés esik be, ezért és az amúgy is kedvezményes árai miatt sem tudna további kedvezményeket adni, addig Szablya Ákos ceremóniamester már kedvezőbb eredményekről számolt be. Ákos péntekre és vasárnapra 10-25 százalék  kedvezményt szokott adni, ám ha ez a hétköznap vagy vasárnap nem a főszezonra esik, a kedvezmény is lehet nagyobb. A pénteki esküvő szerinte egyre divatosabb (kb ugyanannyi van, mint szombaton) , de hétfő és csütörtök között máig jó, ha évi egy-két felkérést kap."

A teljes cikk : Szablya Ákos ceremóniamester a nők lapja café-ban

Én a szombati napomhoz képest több mint 20% engedményt adok a péntekekre!

 

 

 

Vissza az Esküvői kisokos bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!