A ceremóniamester + Adri és Viktor

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Esküvő

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ceremóniamester - Ákos!


Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, amit az esküvőnkön kaptunk tőled és a profi szervezést, amit nyújtottál!
Nagyon tetszettek a játékok, amiket rendeztél. Könnyedén tudtad kezelni a vendégsereget. Úgy éreztük, hogy tényleg levettél a vállunkról egy csomó terhet.
A vendégeink és mi is csodásan éreztük magunkat. A nászajándékért külön köszönet, a táncpárbaj pedig felejthetetlen élmény volt!


Ha újra szerveznénk az esküvőt, ismét téged kérnénk fel CM-nek!


Köszönettel
Adri és Viktor

 

 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Martina és Zsombor + a Ceremóniamester

Szia Ákos, Ceremóniamester !   Most, hogy magunkhoz tértünk a nászutunkból szeretnénk neked megköszönni azt a fantasztikus profi munkát amit nyújtottál az Esküvőnkön! Egy pillanatra nem aggódtunk a Napon, tudtuk, hogy teljes mértékben Rád bízhatjuk magunkat! Zseniálisan koordináltad végig a programokat és elképesztő módon dobtad fel a hangulatot a táncpárbajjal, megőrült a társaság! Ezer hála nagyon örülünk, hogy Téged választottunk Ceremóniamesternek,  köszönjük szépen a munkád az esküvőnkön, profi volt és zseniális! Szívből fogunk ajánlani bármelyik menyasszonynak és vőlegénynek! Küldök pár képet, önmagukért beszélnek! Puszi, Martina és Zsombor       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Ultra luxusjachtok a legmenőbb sportkocsigyártóktól Aston Martin-Mercedes és Lexus- Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed most épp álom luxusjachtokat mutat Nektek az Aston Martin,-Mercedes és Lexus autógyártóktól. Jól jönnének egy esküvőre vagy esküvői fotózáshoz is. ;)   

A ceremóniamester

Mi is a ceremóniamesterség, a ceremóniamester?   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek