A Ceremóniamester és Bianka&Gábor

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Nőknek

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos, Ceremóniamester!

Nagyon szépen köszönjük az esküvőn nyújtott kimagasló profizmusodat. A higgadt és nyugodt hozzáállásod a nehéznek hitt percekben mindig átlendített Minket. Már az elején éreztük, hogy a legjobb választás leszel és nem csalódtunk.

Önfeledten tudtunk szórakozni és megélni minden egyes pillanatát az estének , mert Te észrevétlenül , de mégis érezhetően kézben tartottad a násznépet. 


Ha újra kezdhetnénk ,akkor is Téged választanánk! 

Bianka&Gábor

 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | A Ceremóniamester és Bianka&Gábor


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Fruzsi & Kristóf + a Ceremóniamester

Kedves Ákos, ceremóniamester -ünk!   Nem tudunk elég hálásak lenni, hogy mennyire profin levezényelted a Nagy Napunkat!   Már az első percben olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást, és tudtuk, hogyha te ott leszel, akkor nem kell aggódnunk semmi miatt    Idén tavasszal a covid miatt nagyon képlékeny volt, meg tudjuk-e tartani az esküvőnket egyáltalán, talán az utolsó két hétben voltunk a legizgatottabbak, hiszen nekünk a korlátozások feloldása után 2 nappal volt a dátumunk. Rengeteg olyat hallottunk, hogy a szolgáltatók miatt aggódott sok pár, nekünk viszont az volt a legmegnyugtatóbb, hogy te ott leszel, és bármi lesz is, a hangulat bombabiztos    Ez így is volt, még az időjárás miatti utolsó pillanatos átszerveződés is annyira gördülékenyen történt, hogy tökéletesebb volt végül a teraszon, mintha a stégen lett volna a szertartás.    Elképesztően profi, ahogy mindenben levetted a vállunkról a terhet, semmin nem kellett gondolkodnunk, minden elő volt készítve abban az időben és ott, ahol kellett, és ezzel semmi dolgunk nem volt (az időérzékünk teljesen megszűnt, annyira jól éreztük magunkat!  A játékok szuperek voltak, a násznép is imádta őket! Életünk legszebb napja és egyben legfantasztikusabb bulija volt, amit nagy részben Neked köszönhetünk!!!      Mindenkinek szívből fogunk ajánlani a jövőben, a profizmusod és a személyiséged mindent visz!   Hatalmas ölelés, és reméljük, még találkozunk!     Fruzsi & Kristóf         You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/        

Borobodur, a jávai sztúpa piramis - Ceremóniamester ajánlja

Ebben az emberi jogiank korlátozott helyzetben, Szablya Ákos ceremóniamester  egy kis képzeletbeli utazásra invitállak Benneteket. Jáva szigetére, a buddhista Borobodur sztúpatemplomába.

Harisnyakötő viselése, eldobása - a ceremóniamester szerint jó poén :)

A Ceremóniamester szereti ezt a vidám pillanatot!  tovább olvasom ➡️        
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek