A Ceremóniamester és Brigi & Peti

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia

Szia Ákos, ceremóniamester !


Reméljük jól vagy és kellemesen telik a nyár és az esküvőszezon.
Szeretnénk újból megköszönni, hogy ilyen profin levezényelted az esküvőnket. Nagyon szuper volt minden, a vendégek felől is az a visszajelzés érkezett, hogy minden nagyon jól szervezett volt, jól érezték magukat, mindig tudták, hogy mi következik, a külföldi vendégek is nagyon jól érezték magukat, örültek, hogy ők is be voltak vonva a játékokba illetve angolul is mindig elmondtad, hogy mi következik.

Úgy érezzük, hogy nagyon jól ráéreztél, hogy milyen hangulatú esküvőt képzeltünk el és pont olyan is lett. Visszafogott, de laza, ahol mindenki felszabadultan tudott bulizni. 

Jó szívvel fogunk ajánlani Téged ha lesz a családban, barátok között esküvő a jövőben.Ákos was an excellent fit for what we were looking for in a master of ceremony. He took time to listen and understand our personalities and our ideas about our wedding - something critically important for us. He was really helpful in putting together a customized agenda for our special day. During the day his presence, his speeches, his activities truly elevated the event. Meanwhile he was also very well organized and he was a real puppet master behind the scenes who made sure everything went according to plan and every other service provider knew what was going on. Our guests were very satisfied as well, they liked that they were always informed about what is next on the agenda and our international guests felt very much included in the event too. We would gladly recommend Ákos to anyone who is looking for an extremely high quality master of ceremony and most importantly peace of mind for the bride and groom as it relates to the management of the event.

Üdvözlettel,

Peti & Brigi
 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | A Ceremóniamester és  Brigi & Peti Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | A Ceremóniamester és  Brigi & Peti


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester plusz Réka és Peti

Kedves Ákos, Ceremóniamester! Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket tudtuk, hogy az egész esemény egyik alappillére egy profi ceremóniamester.  Ákost mint ceremóniamestert a nővérem esküvőjén ismertük meg. Az ott látott profi munkája miatt nem is kerestünk mást. Tudtuk, láttuk és tapasztaltuk, hogy vele lesz a legjobb döntés együtt dolgozni. Végig kedvesen és segítőkészen ment a kommunikáció, mindenben segített. A legfontosabb a forgató könyv volt és az ő segítségével könnyedén megoldottuk. Tudta mit, mikor, hol és hogyan, így könnyedén ment a tervezés. A tippek, ötletek egyértelműen mutatták a profizmusát és a tapasztalatát. Amikor eljött a nagy nap végig határozottan és kedvesen irányította az embereket, levett sok mindent a vállunkról, fényképezésben és a program betartásában.  A játékok nagyon szórakoztatóak voltak amiket hozott magával. Nagyon profin reagált egy-két hirtelen változásra azokat könnyedén megoldva. Ezúton is szeretnénk megköszönni a profizmusod. Boldogok vagyunk, hogy esküvőnk egyik kiemelkedő tagja voltál. Ma sem választanánk mást. Szeretettel gondolunk rád! :)  Réka és Peti   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Helmut Newton kiállítás - Ceremóniamester ajánlja

Mivel Szablya Ákos  ceremóniamester , a Te ceremóniamestered, kedvence a művészet, így  mindig jó kis programokat ajánl Neked.

Dobócsokor és a ceremóniamester

A Ceremóniamestered a dobócsokrot preferálja, mert... tovább olvasom ➡️
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek