A Ceremóniamester és Evi-Rudi

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ákos ceremóniamester!
Szeretnénk Neked megköszönni még egyszer a munkádat, nagyon elégedettek voltunk Veled.
Köszönjük a rengeteg segítséget és tanácsot az előkészületekkel és a szervezéssel kapcsolatosan is, tényleg bármikor lehetett rád számítani, ha valamivel elakadtunk.
Az ajánlásaidért pedig külön hálásak vagyunk, hogy a segítségeddel egy számunkra tökéletes szolgàltatói csapatot sikerült összeraknunk.
Az esküvő előtti napon nagy segítség volt az általad küldött check list is, a nagy napon pedig rendkívül megnyugtató hatással voltál ránk.


Ezer köszönet és hála, 
Puszi,
Evi és Rudi heart

 

Master of Ceremonies's feedbacks 

ceremóniamester visszajelzések

 Ceremóniamester facebook

Ceremóniamester TikTok

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Kati&Peti plusz a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk ! Köszönjük, hogy szakmai és baráti támogatásoddal meg tudtuk élni életünk eddigi legszebb napját. Azzal a tudattal, hogy valaki a háttérben mindent a kezében tart, önfeledten tudtunk ünnepelni  és bulizni a szeretteinkkel, mert számunkra ez nagyon fontos volt. Kívánunk neked még sok hasonlóan sikeres és meghitt esküvőt, mint amilyen a mienk volt. Köszönjük Kati&Peti You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)      

Legendás férfimodellek II. - Ceremóniamester ajánlja

Legendás férfimodellek  2. rész - Valódi Nők Csatorna riportfilmecskéje. Régen és most....kendőzetlenül a modellszakmáról! Kaptak-e piszkos ajánlatot kedvenc férfimodelljeink pályafutásuk alatt? Kinézték-e őket az aranyásó hölgyek? Milyen érzés volt rádöbbenni, hogy kiöregedtek a kifutók világából? Hogyan lehet és kell újrapozicionálnia magát egy modellnek? Érdekességek, kulisszatitkok a 80-as, 90-es évek divatvilágából!       A csatornát megtaláljátok a Fb-on : Valódi Nők Csatorna   

Esküvői gyűrűpárna és a ceremóniamester

Az esküvői kiegészítő a gyűrűpárna (és ennek a modern csodás variációi). A gyűrűpárnán érkeznek az oltárhoz a gyűrűk. Mutatós és igényességet jelent. A ceremóniamester figyel, rá hogy megfelelően rögzítve legyenek a gyűrűk.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!