A Ceremóniamester és Evi-Rudi

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ákos ceremóniamester!
Szeretnénk Neked megköszönni még egyszer a munkádat, nagyon elégedettek voltunk Veled.
Köszönjük a rengeteg segítséget és tanácsot az előkészületekkel és a szervezéssel kapcsolatosan is, tényleg bármikor lehetett rád számítani, ha valamivel elakadtunk.
Az ajánlásaidért pedig külön hálásak vagyunk, hogy a segítségeddel egy számunkra tökéletes szolgàltatói csapatot sikerült összeraknunk.
Az esküvő előtti napon nagy segítség volt az általad küldött check list is, a nagy napon pedig rendkívül megnyugtató hatással voltál ránk.


Ezer köszönet és hála, 
Puszi,
Evi és Rudi heart

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több, mint háromszáz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester meg Niki és Dani

Szia Ceremóniamester ,Ákos! Mellékelve küldünk pár képet, amelynek remélem, hogy örülni fogsz. :) Ezúton is szeretnénk megköszönni a nagy napunkon nyújtott segítségedet és azt is, hogy ilyen profin kézben tartottad a dolgokat. Az első beszélgetésünk után éreztük, hogy Téged szeretnénk ceremóniameterünknek, hiszen egy határozott, magabiztos, mosolygós személyiséget ismerhettünk meg benned.   Köszönünk mindent! :) Niki és Dani       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Egy kis férfidivat esküvőkre és nem esküvőkre - elegánsan s lazán - nemcsak ceremóniamestereknek

 Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed most épp a firfidivat világába kalauzol el Téged.  

Szertartásvezető - a ceremóniamester az anyakönyvvezető helyett ajánlja!

A hivatalos anyakönyvvezető legújabb kiadása. Fiatalos, csinos és elegáns. Nagyobb lehetőségetek van a számotokra szimpatikus karakter kiválasztásában, arról ne is beszéljünk, hogy mennyivel rugalmasabbak és nincs a  helyszinnel való kötöttség sem! A szertartás szövegének kialakításában is sokkal rugalmasabbak. Minden úgy zajlik, mint a polgári szertartáson szokott. A ceremóniamester segíti, koordinálja a be- és kivonulást, a vendégek ültetését.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek