A Ceremóniamester és Fanni & Lóci

Visszajelzések

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#ceremónia mester

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ceremóniamester Ákos,

Szeretnénk megköszönni, hogy végig kísértél minket a nagy napunkon és megkönnyítetted az előkészületeket a profizmusoddal! Sok-sok támogatást és ötletet kaptunk tőled, ezzel rengeteg terhet levéve a vállunkról.

Az elkészült fotókat nézegetve újra felidéztük a legszebb pillanatokat és ismét átjárt minket az a boldogság és öröm, amit ott akkor átéltünk.

Köszönjük, hogy egy felejthetetlen napban lehetett részünk, a segítségeddel egy hatalmas bulit csaphattunk és egy percig sem kellett izgulni semmi miatt, minden „kis bakira” volt valami megoldásod.

További sikerekben gazdag esküvőket kívánunk Neked és reméljük mindenki olyan jól fogja érezni magát a lagziján, mint mi éreztük magunkat, de beszéljenek magukért a képek..

Fanni és Lóci

Master of Ceremonies's feedbacks 

ceremóniamester visszajelzések

 Ceremóniamester facebook

Ceremóniamester TikTokMég ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamesterről (is) a Story-ban Geszler Dorottától

Naná hogy jól esik a pároktól a ceremóniamester dícsérése, de nincs nagyobb megtiszteltetés mint amikor a szülők pozitívan nyilatkoznak a ceremóniamesterkedésemről, munkámról, ráadásul a Story magazinban ❤️      Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  Ceremóniamester facebook Ceremóniamester TikTok    

Külföldön élünk,hogyan szervezzük az esküvőnket!? A ceremóniamester segíthet?

Természetesen az internetet, a google-t ajánlom. Ha nincs konkrét élmény valamelyik szolgáltató kapcsán, akkor legyen ez a kiindulópont. A világhálón minden szolgáltatót meg lehet találni. A ceremóniamestert pl: a ceremóniamester, vagy a ceremóniamester budapest, ceremóniamester vidék, esetleg a ceremóniamester árak keresőszóval, illetve egyéni preferenciák alapján érdemes keresni. Ha a honlapok alapján előválasztottátok azokat, akikkel szívesen dolgoznátok, akkor vegyétek fel a kapcsolatot mail-ben a leendő ceremóniamesteretekkel és a konkrét választás előtt mindenképpen próbáljatok online beszélni vele! A személyes kontaktus elengedhetetlen. A hazautazás viszont sok esetben olyan költségekkel és bonyodalmakkal jár, esetleg kivitelezhetetlen, hogy valami más módot kell keresnetek a nehézség áthidalására. Én, mint ceremóniamester a legtöbb külföldi párommal ezt skype-on oldottam meg sikeresen!  Természetesen a sokéves tapasztalatom eredményeként, akár teljes körű esküvő szervező céget is tudok ajánlani!  A lényeg a végeredmény: egy csodás esküvő! Jó keresgélést Nektek! :)  

Dobócsokor és a ceremóniamester

A Ceremóniamestered a dobócsokrot preferálja, mert... tovább olvasom ➡️
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!