A Ceremóniamester és Lilla & Balu

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia

#esküvő híres sportolókkal

Kedves Ceremóniamester -ünk, Ákos,
Szeretnénk ezúton megköszönni a rengeteg segítséget amit az esküvő előtt és a nagy napunkon tettél.
Nagyon sok jó ötleted volt, amire mi nem is gondoltunk volna és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nem csak nekünk, de a vendégeinknek is egy nagyon jó napja / estéje legyen. 
Nagyobb külföldi társaságnál picit féltünk, hogy nagyon el lesznek veszve és nem fogják tudni, hogy mi történik, de te erről is gondoskodtál és tényleg mindenki nagyon élvezte az esküvőt!
Mégegyszer nagyon köszönünk mindent neked, szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen ceremónia mesterünk volt és bárki aki egy tökéletesen eltervezett flottul menő, de mégis kötetlen nagy bulit szeretne csak ajánlani tudunk!
Köszönünk tényleg mindent, tökéletesen olyanra sikerült amit szerettünk volna és ebben nagyon is közrejátszottál smiley
Puszilunk,
Lilla&Balu  
 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Timi - István plusz a Ceremóniamester

Kedves Ákos, a mi Ceremóniamester -ünk! Te voltál (a hely után) a második másfél évvel az esküvőnk előtt, akit tudtuk, hogy "kell Nekünk". Olyasvalakit kerestünk, aki kézbe veszi helyettünk azt a napot és a ceremóniamesterek közül A Legjobb. Már az első konzultációkor nem volt kérdés, hogy jól választottunk. Éreztük, hogy Nálad jó helyen lesz az irányítás. Jobb hangulatfelelőst álmunkban sem találhattunk volna. Mindent úgy vezényeltél le, ahogy azt elképzeltük, pontos, precíz ütemben, ugyanakkor végtelen rugalmassággal, közvetlenséggel és toleránsan. Hálásak vagyunk Neked, hogy életünk legszebb napján közreműködtél és általad mi csak Egymásra és a szeretteinkre koncentrálhattunk. Köszönünk mindent!  Ui.: még a nászutunk egyéni megszervezésében is órákat töltöttél velünk telefonálva, amiért szintén mindig imába foglaljuk a Neved! :) Timi & István   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Na végre! Itt az új Apple 32Gb Ram Macbook Pro - Ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamester -ed el sem hiszi, hogy ezt is megértük: itt az új Apple 32Gb Ram Macbook Pro! 

....nem árt , ha tudod, hogy kell használni az evőeszközöket....

Ceremóniamester Szablya Ákos segít egy kicsit az étkezési etikett szabályaival , hogy hogyan használd....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek