A Ceremóniamester és Melissza & Bence

Visszajelzések

#ceremónia mester

#Ceremóniamester

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ceremóniamester Ákos!


Ákost nem ajánlás útján ismertük meg, hanem az egyik örömszülő apuka az interneten ceremóniamestert keresgélve talált rá.
Első személyes találkozó alkalmával is már meggyőzött minket, hogyha lesz valami váratlanul felmerülő helyzet a nagy napon, akkor tudni fogja kezelni.
Ákos tapasztalata szerint, hogyha jól végezte a dolgát, akkor az esküvő után úgy fogjuk érezni magunkat, hogy: " ez olyan gördülékenyen, egyszerűen és flottul ment". Pontosan ez történt, kiegészülve azzal, hogy a szolgáltatókkal nagyon jól együtt tudott dolgozni, mindennek meg volt a pontos ideje, helye, amit szerettünk volna.

És a nagy nap alatt igazán felszabadultan, boldogan is éreztük magunkat, jót buliztunk. Jó volt eleve a násznép hangulata, de Ákos feladványai mindig dobtak rajta még egy fokozatot.

A nagy napunkra úgy fogunk végig emlékezni, hogy: na az, az egy igazán király nap volt! Ezt szerettük volna.

Köszönjük az ehhez tartozó menedzselést és koordinálást, minden a helyén volt, úgy ahogy elképzeltük.


Melissza és Bence
2023.08.19.
 

 

 

Master of Ceremonies's feedbacks 

ceremóniamester visszajelzések

 Ceremóniamester facebook

Ceremóniamester TikTokMég ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Móni & Ati és a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk! Egy kedves barátunk esküvőjén találkoztunk Veled először, miután nem volt kérdés, hogy Téged szeretnénk Ceremóniamesterünknek a nagy napunkra. A közös konzultációk során biztosra tudtuk, hogy a legjobb kezekben vagyunk. Az esküvőnk napján az események gördülékeny és profi közreműködésében és a játékok levezénylésben is maximálisan elégedettek voltunk. Köszönjük szépen, hogy általad a nagy napunk felejthetetlen volt. Móni & Ati     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Indiai-Magyar esküvő a tv-ben - Ceremóniamester ajánlja

Abban a szerencsében lehetett részem, hogy egy csodás Indiai-Magyar esküvő ceremóniamestere lehettem. Mivel már kétszer is hosszabb időt töltöttem indiában, így izgatottan vártam, hogy itthon is a sok kétnyelvű esküvőim közé egy indiai is becsússzon! Nagyon laza és tündéri párral , végletekig kedves emberekkel , egyik kedvenc szépséges helyszínemen, a Wedding Gardenben egy csodás esemény részesei lehettünk! Sok Boldogságot Virág és Kiran! :) Ha kíváncsi vagy, hogy Ők mit gondoltak a munkámról akkor klikkelj a : ceremóniamester  Indiai- Magyar esküvő referencia link -re Ráadásul az rtl klub is ott forgatott: https://rtl.hu/rtlklub/fokusz/hatartalan-boldogsag  

A ceremóniamester feladatköre

Szerencsésnek érzem magam, hiszen sokadjára kértek fel, hogy írjak cikket újságokba. Most épp újra a Ceremónia esküvői magazinban. A ceremóniamester feladatkörérőll a felkészítési időszakban ill az esküvőkön címmel jelent meg egy kis írásom a többi jó kis cikk mellett.       
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!