A Ceremóniamester és Nilla & Balázs

Visszajelzések

#Ceremóniamester referencia

#Ceremóniamester

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

#ceremónia mester

Szia Ceremóniamester - Ákos!

Már az első találkozásunk alkalmával éreztük, hogy Ákosnál jó kezekben lesz a Nagy Napunk levezénylése.
Tökéletes felkészültségével, profizmusával, rengeteg ötletével folyamatosan támogatta már az esküvő tervezési szakaszát is. Nem volt egyetlen egy kérdés sem, amire ne lett volna válasza, megoldása. Bármikor elérhető volt egy gyors egyeztetésre.

Nagyon megnyugtató volt számunkra, hogy az esküvő napját pontosan és részletesen letervezte, mindent kézben tartott, így mi felszabadultan tudtuk megélni az eseményt.

Együtt élt a rendezvénnyel, fokozta a hangulatot és mindenkihez volt egy kedves szava. Csak ajánlani tudjuk, felkészültsége és személyisége rengeteget hozzáad a rendezvényhez.


Még egyszer nagyon köszönjük a támogatásodat és örülünk, hogy megismerhettünk Téged :)

Szép napot Neked!
Nilla & Balázs
 

Master of Ceremonies's feedbacks 

ceremóniamester visszajelzések

 Ceremóniamester facebook

Ceremóniamester TikTokMég ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Szilvi-Karcsi no meg a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk! A legjobb választás volt Ákos, pontosan azt a színvonalat nyújtotta , amiről egy igényes pár álmodik. Köszönjük a segítséget, tényleg fontos volt hogy egy olyan személyt találjunk aki érett személyiség, nem ijed meg a saját árnyékától és intelligensen tud sok tanácstalan emberrel bánni ha kell. Ezt megtaláltuk Benned és köszönjük még egyszer! Szívből kívánjuk, hogy még sok olyan szerencsés jegyespár legyen akiknek az esküvőjét Ő tartja a szárnyai alatt. Szilvi és Karcsi You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/    

Elefántháton a tigrisek nyomában - ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamester (-ed) szokott irogatni: verset, prózát legfőképp magának. Már jó pár írásom megjelent különböző folyóiratokban. Most épp egy utazással kapcsolatos élményözönt osztanék meg Veletek a csodás Thaiföldről. ;) 

Jegygyűrű - és a ceremóniamester

A gyűrű az elkötelezettség, az összetartozás jelképe. Az eljegyzési gyűrűt a vőlegény ajándékozza a kedvesének szerelme szimbólumaként. A jegygyűrű áltálaban egy egyköves egyszerű gyűrű, amelyet a bal gyűrűsujjon szokás viselni, majd az esküvő napján áthúzni a jobbra. A ceremóniamester a bevonulásnál a gyűrűvel kapcsolatos ügyekben is segédkezik.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!