A Ceremóniamester és Orsi & Mátyás

Visszajelzések

#Ceremóniamester referencia

#ceremónia mester

#Ceremóniamester

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ceremóniamester , Ákos!


Nagyon hálásak vagyunk, hogy Te voltál a Ceremóniamesterünk! Szeretnénk megköszönni Neked a fantasztikus munkád és az elképesztő segítséget az esküvőnkön! A gyors és könnyed kommunikáció rendkívül megkönnyítette az egész szervezést. Nagyra értékeljük az alapos felkészültségedet és azt, hogy figyeltél a részletekre, ezáltal minden tökéletesen működött az esküvőn. A játékok és az általad teremtett hangulat egyszerűen lenyűgöző volt, mindenki jól érezte magát. Kedvességed és segítőkészséged emelte az esemény színvonalát, és minden vendégünk szeretettel gondol vissza erre az emlékezetes napra.

Köszönünk mindent, örülünk, hogy velünk voltál ezen a fontos napon, és segítettél, hogy minden gördülékenyen menjen. Csodálatos volt a munkád, és hálásak vagyunk a rengeteg felejthetetlen pillanatért, amit lehetővé tettél számunkra.


Orsi és Mátyás

 

 

 

 

Master of Ceremonies's feedbacks 

ceremóniamester visszajelzések

 Ceremóniamester facebook

Ceremóniamester TikTokMég ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Ági es Bandi

Szia Ákos. ceremóniamester ! Köszönök én is mindent, így megérlelve az emlékeket és többször visszagondolva is nagyon halások vagyunk, nagyon jól sikerült a vezetéseed, és örök emlékek maradnak a meglepetés feladatok  Minden jót kívánok.  Bandi      Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

Aranyködben izzadó istenek - Bangkok - Ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamester (-ed) szokott irogatni: verset, prózát legfőképp magának. Már jó pár írásom megjelent különböző folyóiratokban. Most épp egy utazással kapcsolatos élményözönt osztanék meg Veletek az izgalmasan nyüzsgő gasztro csodák és a misztikusan sugárzó templomok városáról, Bangkokról,  Thaiföld fővárosáról. ;) 

Esküvői video vs. Cinematográfia - a ceremóniamester szemével

Az esküvői mozgóképes trend mára már abszolút a cinematográfia az esküvői videóval szemben. Mit is jelent ez egy laikusnak!? Mindebben segít eligazodni a Ceremóniamester (-ed).   
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!