A Ceremóniamester + Évi és Peti

Visszajelzések

Kedves Ákos,  Ceremóniamester!


Ákos tökéletes választás volt az esküvőnk ceremóniamesteri szerepére! Nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, minden pillanatban tökéletesen igazodott a vendégek és a buli hangulatához.
Mindenkinek bátran ajánljuk! smiley

P&É

 


 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Rami & Tomi

Szia  Ceremóniamester Ákos! Nagyon szépen köszönünk mégegyszer mindent. A legjobb döntés volt, hogy Téged választottunk ceremóniamesternek, mindenkinek ajánlunk Téged. Az első beszélgetésünk után,mikor még csak keresgéltük a szolgáltatókat, egyben biztosak voltunk, hogy ceremóniamestert nem kell tovább keresgélnünk, Te vagy a mi emberünk, kedves, udvarias, vicces, tapasztalt, magabiztos, határozott, amilyennek egy profi ceremóniamesternek szerintünk lennie kell:) Köszönjük, hogy velünk voltál, minden igényünkhöz alkalmazkodtál, spontán voltál ha kellett és ekkora bulit csaptunk   Reméljük még látjuk egymást, akár valamelyik barátunk jövőbeli esküvőjén  Üdv, Rami&Tomi     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Lotus Evija az elektromos hyperautó - Ceremóniamester ajánlja

A környezetszennyezés szempontjából a Ceremóniamester -ed nagyra tartja a villanyautókat, de vajon nem csak biznisz az egész...., hiszen az akumlátorok gyártásához több károsanyagot bocsájtanak ki, mint egy átlagautó 10 év alatt... De lássuk a legújabb hírt : A Lotus brit autógyártó elindította első teljesen elektromos nulla kibocsátású hiperkocsiját, a Lotus Evija-t, amely állítólag a legerősebb sorozatgyártású közúti autó, amelyet valaha építettek.

Welcome drink és harapnivaló és a ceremóniamester

  Érkezéskor az étterem bejáratánál a vendégeket italokkal kínálják a felszolgálók.Esetleg falatkákkal és apró süteménnyel. Hiszen hosszú a program és ne legyen senki sem szomjas, vagy éhes. Figyelmes a vendégsereget egy pohár itallal fogadni, sőt igazán elegáns, ha epres, akár hibiszkuszos pezsgővel várjuk őket. Ez plusz költséget jelent ugyan, de rendkívül exkluzívvá tudja tenni a fogadást. Figyelem : sok helyen a welcome drinkért külön kell fizetni, azaz nem tartalmazza az italcsomag! A Ceremóniamestered nem ajánlja a tömény italokat a vendégváráshoz, mert a nyári meleg és a tömény ital egyvelege kiszámíthatatlan hatást gyakorolhat a vendégseregre!      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek