A Ceremóniamester + Leti és Attila

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia


Kedves Ákos, ceremóniamester !
Már az esküvőre való készülődés közben nagyon jó volt, hogy hasznos tanácsokkal és ötletekkel segítettél minket. Ez nyilván bizonyította, hogy hatalmas tapasztalatod van abban, amit csinálsz. Az esküvő napjára visszagondolva 1 unalmas vagy kellemetlen perc sem volt, folyamatosan volt program, fent tudtad tartani a figyelmet. Ahogy levezényelted az estét, egy olyan hangulatot teremtettél, amit kivétel nélkül mindenki élvezett.

Nagyon örülünk, hogy egy ilyen hangulatban tudtunk ünnepelni, reméljük találkozunk még barátaink vagy akár testvéreink esküvőjén. Mi ajánlani fogunk, az biztos!


Köszönjük szépen mégegyszer, szuper élmény volt!!


Leti és Attila

 

 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Gabi és Zoli és a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamester-ünk! Szeretnénk megköszönni, hogy felejthetetlenné tetted életünk legszebb napját! Minden ügy sikerült, ahogy megálmodtuk Veled! :-) Már nagyon régen eldöntöttük, ha esküvőnk lesz, csakis Téged választunk. Miután először találkoztunk, teljesen megnyugodtunk. Ilyenkor még mindenki bizonytalan a nap programjával kapcsolatban, de Ákos mindenben segített, szuper ötleteket és tanácsokat adott! A nagy napon minden úgy ment, ahogy megbeszéltük, nem volt hiba, ami pedig hirtelen jött, Ákos azonnal profi módon megoldotta. A játékokat, feladatokat imádták a vendégek, rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, mindenki nagyon megkedvelt! A buli reggel 7-ig tartott, szerintem ez elárul mindent, milyen hangulatot csináltál! Remélem még találkozunk más esküvőn is, mi csak ajánlani tudunk!   Örülünk, hogy megismerhettünk, köszönünk mindent, amit értünk tettél! :-) Puszi, Gabi és Zoli   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 217 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  

Polgári szertartás és a ceremóniamester

A polgári házasságkötés ellentétben az egyházi ceremóniával, nem az egyház színe előtt és az egyházi törvények szerint, hanem az állam által e célra kirendelt polgári tisztviselő előtt a házassági jogot szabályozó állami törvény értelmében létrejövő házassági aktus. A ceremóniamester segíti, koordinálja a be- és kivonulást, a vendégek ültetését. A csoportkép fotózást is az ő segítségével zajlik le.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek