A Ceremóniamester + Lili és Andris

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia

#Esküvő

Szia Ákos, Ceremóniamester!


Ákosnak köszönhetően önfeledten éreztük magunkat esküvőnkön, szuper összetartója és műsorvezetője volt életünk nagy napjának. 
Mindig megfelelően reagált a szituációkra, maximálisan figyelembe vette a kívánságainkat. 
Személyisége fiatalos, humoros, picit olyan érzésünk volt, mintha ő is a násznép tagja lenne...:)
Mindenkinek bizalommal ajánljuk, nem véletlen, hogy ő a szakma egyik legkiemelkedőbb neve!
Puszi, Lili és Andris

 


 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Judit - Marci + a Ceremóniamester

Kedves Ákos,  Ceremóniamester! Nagy hálával gondolunk Rád és örülünk, hogy Téged választottunk a nagy napunkra.  Én tényleg nyugodt lehettem, mert tudtam, hogy jó kezekben vagyunk és még akkor sem hagytad, hogy elszomorodjak, amikor a megálmodott napsütés helyett eleredt az eső. Mindent kézben tartottál és végül két esőfelhő között megtartottuk a szabadtéri szertartást. A bulin is megalapoztad a jó a hangulatot a jópofa játékokkal, amiket mindenki nagyon élvezett.  Köszönjük, hogy bármikor fordulhattunk Hozzád a szervezés alatt is.  Köszönünk Mindent!  Judit és Marci    You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Ceremóniamester ajánlja - Utazzásaim a Nagyvilágban 1. - Kambodzsa

A ceremóniamester  (-ed) egy új sorozatot indít útjára aminek az utazás áll a középpontjában. Saját képeimmel ilusztrálva azokat a csodás helyeket, ahol volt már szerencsém megfordulni életem során. Így Kambodzsa, Laosz, Thaiföld, Indonézia (Bali-Jáva-Szumátra-Lombok), Malájzia, Kína, Mongólia, Vietnám, Burma (Myanmar), India, Nepál, Mexico, Guatemala, Belize, Kuba lesz érdeklődésünk középpontjában az én szememen, preferenciáimon keresztűl. Ne keseredj el, ha látod az utazási irodák árait! Ha vagány vagy, nem szervezett útra mész, egyszerű szállásokban szállsz meg, az utcán vagy kis éttermekben eszel és bőven az út előtt megveszed online a repjegyed akkor még ma is töredékéből hozhatod ki az utazásod egy nagy utazási irodához képest.... Remélem fellelkesülsz Te is és kedvet tudok csinálni egy utazáshoz (nászúthoz)! :)   

Esküvői etikett avagy legyél képben az illemszabályok tekintetében - a ceremóniamester a figyelmedbe ajánlja!

a Ceremóniamester  kiemelten a figyelmedbe ajánlja az esküvői illemszabályok tanulmányozását....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek