A Ceremóniamester plusz Réka és Peti

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos, Ceremóniamester!


Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket tudtuk, hogy az egész esemény egyik alappillére egy profi ceremóniamester
Ákost mint ceremóniamestert a nővérem esküvőjén ismertük meg. Az ott látott profi munkája miatt nem is kerestünk mást.
Tudtuk, láttuk és tapasztaltuk, hogy vele lesz a legjobb döntés együtt dolgozni. Végig kedvesen és segítőkészen ment a kommunikáció, mindenben segített.
A legfontosabb a forgató könyv volt és az ő segítségével könnyedén megoldottuk. Tudta mit, mikor, hol és hogyan, így könnyedén ment a tervezés.
A tippek, ötletek egyértelműen mutatták a profizmusát és a tapasztalatát.
Amikor eljött a nagy nap végig határozottan és kedvesen irányította az embereket, levett sok mindent a vállunkról, fényképezésben és a program betartásában. 
A játékok nagyon szórakoztatóak voltak amiket hozott magával. Nagyon profin reagált egy-két hirtelen változásra azokat könnyedén megoldva
.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a profizmusod. Boldogok vagyunk, hogy esküvőnk egyik kiemelkedő tagja voltál. Ma sem választanánk mást.

Szeretettel gondolunk rád! :) 
Réka és Peti

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Betti - Isti + Ceremóniamester

Szia Ákos, Ceremóniamester -ünk!   Szeretnénk megköszönni hogy a nagy napunkon velünk voltál. Mindenki el volt ájulva Tőled , minden vendégtől csak pozitív visszajelzést kaptunk hogy mennyire jó voltál!   A profizmusod miatt lehetett ennyire tökéletes az egész esküvő  ! Képet küldöm ha kész van . Pussza Betti-Isti

Nick Warren 2019. december 06. - Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos  ceremóniamester is s az electronikus zenéket szereti és mindig nagy örömét lel benne, ha egy sztár érkezik Budapestre.

Koszorúslányok a ceremóniamester kedveli, mint látványosságot

A menyasszonyt kísérő koszorúslányoknak koszorúslány csokor kerüljön a kezébe, ez lehetőleg egyforma és kevésbé legyen dekoratív, mint az esküvői csokor. Ha kislányok a koszorúslányok akkor  rózsaszirommal töltött kis kosárkát is adhatunk a kezükbe. Az egyforma ruha látványos pillanata lehet a bevonulásnak, s később is felismerjük kik voltak a kitüntetettek. A Ceremóniamestered szereti ha koszorúslányos  bevonulás van megtervezve. Az indításnál a ceremóniamester segédkezik akár kislányok, akár barátnők vannak.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek