A Ceremóniamester + Timi és Dani

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Nőknek

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos, Ceremóniamester !

Szeretnénk Neked köszönetet mondani, amiért profi módon lebonyolítottad az esküvőnket.

Amikor elkezdtük keresni a hozzánk illő ceremóniamestert az esküvőnkre, pont olyan személyt képzeltünk el, mint amilyen Te vagy. Már az első Skype beszélgetés után éreztük, hogy nem is kell tovább keresgélnünk. A kamerán keresztül is azt láttuk, hogy jó kiállású, mosolygós és magabiztos vagy.
Az első személyes találkozónkra több, mint egy évvel később került sor. De legalább olyan felkészülten érkeztél, mintha előző héten beszéltünk volna utoljára. Könnyedén, hatékonyan összeraktuk a forgatókönyvet. Minden javaslatodat alá tudtad támasztani az eddigi tapasztalataiddal.

A Te magabiztosságoddal tudtuk várni a nagy napunkat. Az esküvő előtti utolsó héten rengeteg ember kérdezte tőlünk, hogy izgulunk-e már. Mindenki nagy meglepetésére sorra azt válaszoltuk, hogy nem. Ebben Neked nagyon nagy szereped volt.

Ez a félelem nélküli érzés a nagy napon is velünk volt. Az első beköszönésedtől egészen a buli végéig azt éreztük, hogy nem érhet váratlan helyzet bennünket.
Önfeledten tudtunk szórakozni és megélni minden pillanatot, úgy ahogy azt kell, mert tudtuk, hogy mindenen rajta tartod a szemed.

Szerintünk Te vagy a nagy betűs CEREMÓNIAMESTER! heart

Minden párnak ezt a nyugalmat és magabiztosságot kívánjuk, amit Te biztosítottál nekünk.

KÖSZÖNJÜK!!!

Timi és Dani

 

 

 

Master of Ceremonies's feedbacks 

ceremóniamester visszajelzések

 https://www.facebook.com/szablyaakoscm/Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester plusz Norcsi és Attila,

Kedves Ceremóniamester ,  Ákos,  Szeretnénk megköszönni Neked mégegyszer a sok segítséged és a profi munkád. Már az első találkozásunk után megnyugodtunk, biztosak voltunk benne, hogy jól döntöttünk és a Te irányításoddal minden jól fog majd alakulni. Így is lett, minden az előre megbeszéltek szerint történt, szerintem kb. percre pontosan tartottuk a tervet    Nekünk mindössze annyi 'feladatunk' maradt hogy szüleinkkel, barátainkkal együtt, minden percét élvezzük a lakodalmunknak. Nagyon köszönjük!  Attila & Norcsi       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Indiai-Magyar esküvő a tv-ben - Ceremóniamester ajánlja

Abban a szerencsében lehetett részem, hogy egy csodás Indiai-Magyar esküvő ceremóniamestere lehettem. Mivel már kétszer is hosszabb időt töltöttem indiában, így izgatottan vártam, hogy itthon is a sok kétnyelvű esküvőim közé egy indiai is becsússzon! Nagyon laza és tündéri párral , végletekig kedves emberekkel , egyik kedvenc szépséges helyszínemen, a Wedding Gardenben egy csodás esemény részesei lehettünk! Sok Boldogságot Virág és Kiran! :) Ha kíváncsi vagy, hogy Ők mit gondoltak a munkámról akkor klikkelj a : ceremóniamester  Indiai- Magyar esküvő referencia link -re Ráadásul az rtl klub is ott forgatott: https://rtl.hu/rtlklub/fokusz/hatartalan-boldogsag  

Esküvői ültetési rend - a ceremóniamester a figyelmedbe ajánlja!

Miután elkészítettük a listát kik azok, akiket meghívunk a vacsorára is, gondolkodjunk el rajta, hogy szeretnénk-e ülésrendet, vagy a vendégek oda ülhetnek ahová szeretnének. Az utóbbinak az a hátránya , hogy  esetleg nem mindenkinek jut hely családtagjai, barátai mellett. Ha az ülésrend mellett döntünk, úgy ülnek majd le a vendégek, ahogy azt mi szeretnénk. A legideálisabb, ha abc sorrendben vannak (sőt! a ceremóniamester ezt javasolja!) a nevek és utána az asztalszám és egy kísérő rajzon az asztalok elhelyezkedése a teremben. Érdemes az ülésrendet a bejáratnál elhelyezni egy táblán, így a vendégek már ott megnézhetik, hol lesz a helyük. Adhatunk még a felszólgálóknak is papír formátumban ,hogy segíteni tudjanak. Az asztalokon névvel ellátott ültető kártyát lehet elhelyezni. A ceremóniamester érkezéskor ellenőrzheti mindezeket és segédkezhet a személyzetnek az ültetésben.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!