A Ceremóniamester + Zsuzsi és Ádám

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Esküvő

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ceremóniamester , Ákos! 


Mikor pár évvel ezelőtt találkoztunk veled először, mint ceremóniamester, már akkor megfogalmazódott bennünk, hogy majd egyszer ha nekünk is lesz esküvőnk, akkor biztos téged szeretnénk a nagy napunkra.

Mikor megkértem Zsuzsi kezét, egy dologban biztosak voltunk, hogy előbb változtatunk a dátumunkon, mint sem ceremóniamestert cseréljünk. Hosszú volt a jegyességünk a pandémia helyzet miatt, de te mindig biztattál minket és fogtad a kezünket. Ezúton is szeretnénk megköszönni Neked, azt az odaadást, kedvességét, amit kaptunk Tőled.

Hálásak vagyunk minden percért és minden kedves jegyespárnak szívből ajánlunk Téged  heart


Mindent köszönünk, 


Zsuzsi és Ádám 
 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A ceremóniamester + Emese és Tamás

Kedves  Ceremóniamester Ákos és Jegyes Párok! A koronavírus járvány kellős közepén kezdtünk bele az esküvőnk szervezésébe. Rengeteg videót, illetve weboldalt néztünk meg a ceremóniamesterünk kiválasztása céljából, azonban nem igazán haladtunk előre érdemben, viszont egyik barátunk esküvőjén láttuk Ákost, aki az addigi tapasztalataink alapján a legjobb választásnak tűnt, illetve a későbbiekben annak is bizonyult  Ákossal az első egyeztetésünk online zajlott, mely jó hangulatú egyeztetés során már kellőképpen megismertük egymást leendő ceremóniamesterünkkel, aki kedvességével, profizmusával és laza hozzáállásával remekül áthidalta a kezdeti „lámpalázunkat”, ami a későbbi személyes találkozó alkalmával sem történt másképpen  A szervezés során tippjeivel és tapasztalatával nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy életünk legszebb napja úgy alakuljon, ahogyan azt elképeztük!  Az esküvő és a lakodalom során is teljes mértékben az egyeztetett igényeink szerint, remek hangulatot varázsolva végezte feladatait, gördülékennyé téve számunkra az önfeledt ünneplést. Kételyek nélkül javasoltuk Ákost jegyben járó barátainknak, akik az esküvőnkön látottak alapján hozzánk hasonlóan őt választották, így tesszük ezt hasonlóan mindenki számára, aki egy kiváló hangulatú esküvőt szeretne egy modern, laza, barátságos, tapasztalt, rugalmas és profi ceremóniamesterrel  Emese & Tamás       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

A cocktail bárrá alakított lovas trailer Extravagáns élményt biztosít - Ceremóniamester ajánlja

Kitelepülő extravagáns élményt biztosító cocktail bár esküvőre / rendezvényre / házibulira / kerti party-ra - ráadásul extra kedvezményt is kapsz, ha rám hivatkozol az ajánlatkérésnél!       

Gyűrűhordozó kisfiú és a ceremóniamester

  A babona szerint legszerencsésebb, ha egy kisfiú a gyűrűhordozó. Ő viszi be az templomba, az oltárig a gyűrűket és adja oda az atyának. A Ceremóniamestered szerint a gyűrűskisfiú is egy kitüntetett személy és előszeretettel alkalmazza - ha épp a vendégseregben nincs kisfiú, úgy kiválthatjátok kislánnyal is.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek