Agi and Antonis -a Bazi nagy ciprusi (es magyar) lagzi- és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Esküvő

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

A Bazi nagy gorog ciprusi (es magyar) lagzi

 

 

Kedves Akos, Ceremóniamesterünk!

 

Eloszor is, engedd meg hogy gratulaljunk a 2017- es Hungarian Wedding Awards  gyozelmedhez. Mar amikor eloszor talalkozutunk, tudtuk, hogy a legjobbal fogunk dolgozni!

Magas professzionalizmussal es hihetetlen humorerzekkel szerveztel mindent a nagy napunkon, igy tenyleg egyaltalan semmiert sem kellett aggodnunk. A vendegeink osszegyujteset is tokeletesen kezben tartottad, hogy mindenki idoben ott lehessen a helyszinen.

A jatekok a lagzi alatt szuperek voltak, es a vendegeink  mai napig meg az eskuvonket emlegetik.

Mindenkeppen ajanlani fogunk a jovoben hazasulando baratainknak.

Halasan koszonjuk hogy olyanna varazsoltad a nagy napunkat, amilyennek azt megalmodtuk!

 

Udv: Agi es Antonis

 

 

The big fat Greek Cypriot (and Hungarian) wedding

Dear Akos,

 

First of all, we would like to congratulate you for winning the Hungarian Wedding Awards 2017! From the moment we met you we knew immediately that we were going to work with the best! With your professionalism and perfect sense of humour you organised everything on our big day, so that we didn’t have to worry about anything at all. You even manage to collect all of our guests from different locations and bring everyone at the venue on time. We really don’t know how to thank you enough. The ideas for the games that you provided during the wedding party were amazing and everyone of our guests are still talking about how much fun they had and what a great wedding it was. We would definitely recommend you to our friends which are getting married in the future. Many thanks for making our wedding just as perfect as It should have been.

 

Best regards,

Agi+ Antonis

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 

 

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Zsuzsi &Rajmii

Drága Ákos ceremóniamester Még egyszer szeretnénk megköszönni Neked a fantasztikus munkádat! Csupaszív és vérprofi....ez a két szó ami Téged legjobban jellemez. Tökéletesen harmóniában volt minden az első perctől az utolsóig, óriási segítség volt számunkra a támogatásod és a jó tanácsaid. Pontosan tudtad mire vágyunk és milyenek vagyunk Mi. Tényleg mindenki ezt mondta az esküvő után, hogy nagyon ritkán találkoztak idáig ilyen jó ceremóniamesterrel.   Ízléses, vicces, profi, csupaszív és emberséges....Nekünk Te vagy a legjobb ceremóniamester. Remélem egyszer vendégként is élvezhetünk majd egy esküvőt a Te irányításod alatt  Köszönünk mindent! Zsuzsi és Rajmi   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Illemóra - Így kell helyesen használni az evőeszközöket - ceremóniamester ajánlja

A ceremóniamester sajnálatosan tapasztalja a világban, hogy sok fontos dolog feledésbe merül az élet megannyi területén. Vannak amik fontosak és természetesen kevésbé fontosak is akadnak. Az étkezésekhez szervesen kapcsolódik a következő cikk, bár mindezek tudása nélkül le lehet élni az életet, de a műveltség körébe beletartozik legalább a két legfontosabb evőeszköz jelzés (befejeztem és a várok egy keveset) tudása. ;) 

Koszorúslányok a ceremóniamester kedveli, mint látványosságot

A menyasszonyt kísérő koszorúslányoknak koszorúslány csokor kerüljön a kezébe, ez lehetőleg egyforma és kevésbé legyen dekoratív, mint az esküvői csokor. Ha kislányok a koszorúslányok akkor  rózsaszirommal töltött kis kosárkát is adhatunk a kezükbe. Az egyforma ruha látványos pillanata lehet a bevonulásnak, s később is felismerjük kik voltak a kitüntetettek. A Ceremóniamestered szereti ha koszorúslányos  bevonulás van megtervezve. Az indításnál a ceremóniamester segédkezik akár kislányok, akár barátnők vannak.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek