Anita és Imi plusz a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ákos, Ceremóniamester!
 
Szeretnénk megköszönni a közreműködésedet a csodálatosan sikerült Esküvőnk lebonyolításában! Ismerve a baráti társaságot, az első pillanattól kezdve biztosak voltunk benne, hogy egy karizmatikus, profi ceremóniamesterre lesz szükségünk! :) 
Már az első találkozás után éreztük, hogy megvan a "kémia", nem is nagyon gondolkodtunk tovább, hogy kit válasszunk És milyen jól tettük! Azt gondoljuk, hogy egy esküvőre készülő pár számára az egyik legfontosabb dolog, hogy érezzék, hogy "biztos kezekben vannak". Hogy biztosak lehessenek benne, hogy az este folyamán  csak magukkal és a vendégekkel kell majd foglalkozniuk, mindent más az előre megbeszélt forgatókönyv szerint, profin kerül majd lebonyolításra. Ha valaki melletted teszi le a voksát, ebben biztos lehet!
Köszönjük a sok ötletet, tanácsot, melyekkel rengeteg fejtöréstől szabadítottál meg bennünket és még felejthetetlenebbé tetted a nagy napunkat! 
További jó munkát és további számtalan olyan jól sikerült bulit kívánunk, mint amilyen a miénk volt!
 
Baráti ölelés és puszi!
Anita és Imi

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 
 


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Dorella - Bence és a Ceremóniamester

Szia Ákos, Ceremóniamester -ünk!   Köszönjük, hogy munkáddal hozzájárultál életünk legszebb napjához! Az általad ajánlott programterv minden pontja maximális részletességet tükrözött. Bármiben akadtunk el Te kézségesen a segítségünkre siettél. Karakterednek köszönhetően az élményfaktor a maximumon volt amiről a képeink is tanulságot adnak!   Üdvözlettel, Dorella és Bence   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

NASA letölthető képei a világűrről - Ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamester -ed imádja a sci-fi-t, legyen az akár könyvben, filmben vagy a csillagközi űrt nézegetve. A NASA létrehozott egy 140 000 nagyfelbontású fényképalbumot,

Esküvő hétköznap - a ceremóniamester szereti a pénteket is!

Mint ceremóniamester  -nek gyakran teszik fel a kérdést : Lehet kedden, szerdán ....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek