Anita és Imi plusz a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ákos, Ceremóniamester!
 
Szeretnénk megköszönni a közreműködésedet a csodálatosan sikerült Esküvőnk lebonyolításában! Ismerve a baráti társaságot, az első pillanattól kezdve biztosak voltunk benne, hogy egy karizmatikus, profi ceremóniamesterre lesz szükségünk! :) 
Már az első találkozás után éreztük, hogy megvan a "kémia", nem is nagyon gondolkodtunk tovább, hogy kit válasszunk És milyen jól tettük! Azt gondoljuk, hogy egy esküvőre készülő pár számára az egyik legfontosabb dolog, hogy érezzék, hogy "biztos kezekben vannak". Hogy biztosak lehessenek benne, hogy az este folyamán  csak magukkal és a vendégekkel kell majd foglalkozniuk, mindent más az előre megbeszélt forgatókönyv szerint, profin kerül majd lebonyolításra. Ha valaki melletted teszi le a voksát, ebben biztos lehet!
Köszönjük a sok ötletet, tanácsot, melyekkel rengeteg fejtöréstől szabadítottál meg bennünket és még felejthetetlenebbé tetted a nagy napunkat! 
További jó munkát és további számtalan olyan jól sikerült bulit kívánunk, mint amilyen a miénk volt!
 
Baráti ölelés és puszi!
Anita és Imi

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 
 


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Judit - Marci + a Ceremóniamester

Kedves Ákos,  Ceremóniamester! Nagy hálával gondolunk Rád és örülünk, hogy Téged választottunk a nagy napunkra.  Én tényleg nyugodt lehettem, mert tudtam, hogy jó kezekben vagyunk és még akkor sem hagytad, hogy elszomorodjak, amikor a megálmodott napsütés helyett eleredt az eső. Mindent kézben tartottál és végül két esőfelhő között megtartottuk a szabadtéri szertartást. A bulin is megalapoztad a jó a hangulatot a jópofa játékokkal, amiket mindenki nagyon élvezett.  Köszönjük, hogy bármikor fordulhattunk Hozzád a szervezés alatt is.  Köszönünk Mindent!  Judit és Marci    You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Mitől lesz tökéletes egy esküvő!? - Ceremóniamester ajánlja

A Ceremónia Esküvő Magazinban megjelent cikkemet olvashatod el alább - Szablya Ákos Ceremóniamester: MITŐL LESZ TÖKÉLETES EGY ESKÜVŐ!? címmel. A címét inkább "Hogyan cseszheted el az esküvődet" -re módosítanám szívem szerint.... A legborzalmasabb, hogy sok facebook oldalon a hozzá nem értő menyasszonyok "okosítják" egymást, pedig ők maximum 3-8 esküvőn voltak életük során, míg egy profi minimum 100-on vett már részt, nekem pl kb 350-400 volt már. Érthetetlen miért nem egy profi segítségét kérik a párok! 

Mikor is foglaljuk le a ceremóniamestert? - a ceremóniamester különösen a figyelmedbe ajánlja!

Az egyik legfontosabb döntésetek a ceremóniamester, hiszen ő az esemény házigazdája, motora, jelképe.... tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek