Anita & Pisti és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester Kedvenc

#Ceremóniamester referencia

#Ceremóniamester

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Szia Ákos, a mi Ceremóniamesterünk!

 

Első találkozásunkkor el kellett telnie egy kis időnek, hogy bizonytalanságunkat veled kapcsolatban átértékeljük. Bruttó 13-15másodperc kellett ahhoz, hogy tudjuk Téged akarunk! Ez volt az az idő, amíg az asztalhoz sétáltunk az étteremben, majd megszólaltál.

Utólag is azt kell mondjam, egyáltalán nem csalódtunk, sőőőt!

Bármikor kerestünk, segítettél. Bármikor kérdeztünk, volt válaszod. Bármikor bizonytalankodtunk, volt egy határozott véleményed. Bármikor fáradtak voltunk, új lendületet adtál a készülődés során.

Azt gondolom, hogy az egyszerűbb párok közé "soroltál" minket, egészen addig, míg a nagy nap el nem jött és bemutatkozáskor, tiszteletem jeléül odahasaltam eléd fejjel a kamion platójáról. :) Tudnod kell, mindez azért történt, mert már akkor is elájultunk Tőled! :) Már ott is kellett a talpraesettséged, a határozottságod, a tapasztalatod és a türelmed. Szerettük volna, hogy mindig emlékezz ránk! :)

 

Szeretném megjegyezni, hogy a vendégek -, akikkel azóta találkoztunk - egytől egyig felelevenítik a profizmusod, valamint azt a hangulatot, amit varázsoltál (utána mindig arra terelődik a szó, hogyan éltem túl azt a zuhanást) :D.

Egyrészt nagyon köszönjük, hogy a szó szoros értelmében Mester voltál úgy, hogy közben mégis ember maradtál!

Másrészt mi még sem csak ezt köszönjük neked, hanem azt is, hogy megismerhettünk egy nagyszerű embert, Szablya Ákost is!

 

Anita & Pisti

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester + Leti és Attila

Kedves Ákos, ceremóniamester ! Már az esküvőre való készülődés közben nagyon jó volt, hogy hasznos tanácsokkal és ötletekkel segítettél minket. Ez nyilván bizonyította, hogy hatalmas tapasztalatod van abban, amit csinálsz. Az esküvő napjára visszagondolva 1 unalmas vagy kellemetlen perc sem volt, folyamatosan volt program, fent tudtad tartani a figyelmet. Ahogy levezényelted az estét, egy olyan hangulatot teremtettél, amit kivétel nélkül mindenki élvezett. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen hangulatban tudtunk ünnepelni, reméljük találkozunk még barátaink vagy akár testvéreink esküvőjén. Mi ajánlani fogunk, az biztos! Köszönjük szépen mégegyszer, szuper élmény volt!! Leti és Attila       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

NASA letölthető képei a világűrről - Ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamester -ed imádja a sci-fi-t, legyen az akár könyvben, filmben vagy a csillagközi űrt nézegetve. A NASA létrehozott egy 140 000 nagyfelbontású fényképalbumot,

Esküvői etikett avagy legyél képben az illemszabályok tekintetében - a ceremóniamester a figyelmedbe ajánlja!

a Ceremóniamester  kiemelten a figyelmedbe ajánlja az esküvői illemszabályok tanulmányozását....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek