Barbi és Péter plusz a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Kedves Ákos, Ceremóniamester !

 

Szeretnénk kifejezni Neked óriási hálánkat, a szuperül megrendezett és tökéletesen levezényelt esküvőnk miatt, amely 2016.07.02. napján volt.


Az elején úgy gondoltuk, hogy nem lesz egyszerű feladatod, hiszen sok volt az orosz vendég, akik nem beszélnek magyarul, de annyira profin oldottad meg az egész szervezést és a feladatokat, a tapasztalatodnak, valamint az angol és orosz nyelvtudásodnak köszönhetően, hogy a mai napig emlegetik ezt a tökéletes napot az emberek.


Nagyon szépen köszönjük és további hasonló sikereket kívánunk a munkádban.

 

Barbi és Péter

 


Уважаемый Акош!

Хотим выразить тебе свою большую благодарность, за прекрасно организованную и проведённую под твоим руководством нашу свадьбу, которая состоялась 2 июля 2016 года.
Это была довольно сложная задача, организовать такую международную свадьбу, где также присутствовали гости, которые не говорили по венгерски и никогда раньше не бывали в Венгрии.
Благодаря твоему опыту и прекрасному знанию иностранных языков ты с этой трудной задачей отлично справился.
Благодарим тебя и желаем тебе дальнейших профессиональных успехов.


Барби и Питер

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester plusz Zsuzsi & Zsolt

Egy nemzetközi, magyar-amerikai esküvő visszajelzését olvashatjátok a ceremóniamester munkájáról: Kedves Ceremoniamester Akos, Szeretnenk megkoszonni mindazt a profizmust, kedvesseget, turelmet amivel az eskuvonket tokeletesse, es foleg a szamunkra gondtalanna tetted. Pedig a mi esetunkben mar a szervezes es az osszehangolas sem volt egyszeru dolog. Az a kozvetlenseg, az a finomra hangolt intelligencia, az unnepelyesseghoz kalibralt meltosag, a mesterien adagolt humor, es a rendezveny osszefogasa ugy, hogy mindig mi voltunk eloterben mind-mind olyan szintu profizmusra  amit csak tanulassal nem lehet elsajatitani Te ezzel tetted tokeletesse az eskuvonket Az eskuvok mindig emlekezetesek…egytol egyig De ritka az olyan eskuvo, ami utan minden resztvevo vendeg, a par es minden kozremukodo egyforman ugyanazt gondolja: Nagyon jo volt.      A “csak”-ok es a “de”-k nelkul. Mi ezert kertunk fel, es ezt Toled maximalisan megkaptuk. Nagyon nagy koszonettel tartozunk ezert Neked es nem csak a sajat, hanem az egesz nasznep neveben is Orulunk hogy megismertunk, es kivanjuk neked hogy sok olyan oromben es elmenyben legyen reszed mint amilyet Te okoztal nekunk Vigyazz magadra Akos, mert szuksegunk lesz Rad az aranylakodalmunkon is!     ….addig mar csak 18118-at kell aludni   Suzy & Zsolt   Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  Ceremóniamester facebook Ceremóniamester TikTok

Nők Lapja Café : Esküvő hétköznap? Jöhet! - egy cikk Szablya Ákos ceremóniamesterrel (is)

Nők Lapja Cafe  -  TóCsa    "Szombat az esküvőnap, és punktum. Sokáig ez volt a szabály, ám néhány éve egyre több pár vág bele a hétköznapi menyegzőbe. Ki spórolásból, ki kényelemből, ám ha így folytatjuk, a péntek lesz az új szombat.       Ha foglalt az álomhely Mivel a legtöbben először a helyszínt választják ki az esküvőjükhöz, és vannak divatos helyek, melyeket szinte képtelenség időben lekötni, a hétköznapi esküvőkre olykor nem spórolásból, hanem egyszerű kényszerből kerül sor. Még a legdivatosabb, szombatonként egy-másfél évre előre lefoglalt rendezvényhelyszíneket is könnyebb lekötni mondjuk péntekre, és ha bevállalunk például egy szerdai napot, számtalan korábban zárt kapu nyílik meg előttünk. Persze előtte a pároknak le kell gyűrni magukban a kételyeket: vajon el fognak jönni a vendégek egy hétköznapi időpontban? Szablya Ákos ceremóniamester mindenkit biztat a hétköznapi lakodalomra: „Azt szoktam mondani a pároknak, hogy átlagosan a legtöbb embert évente egy lagziba szokták meghívni. Ha valaki egy barátjáért egy nap szabit nem hajlandó kivenni, azért nem is kell bánkódni."          Fotós Az esküvőfotós pályázaton szép eredményeket elért Herczeg Zoltán szerint a pénteki megkeresések száma lassan már eléri a felét a szombatiaknak, és ő főszezonban akár 10-20 százalékos kedvezményt is tud biztosítani ilyenkor, ám főszezonon kívül akár 30 százalékos kedvezményt is elérhetünk a fotózás árából. „A legtöbb fotós esetében ez így van, ugyanis annyira a szombatra szűkül a munkánk, hogy minden más nap, ami szóba jön, talált pénz. Persze azt tudni kell, hogy a munka és az utómunka egy szerdai napon is ugyanannyi, mint szombaton, ezért a díjcsökkentésnek is vannak korlátai.”       Ceremóniamester Úgy tűnik, ceremóniamester és vőfély között nemcsak nevükben van különbség. Míg a hagyományosabb lakodalmakra specializálódott vőfély, Herczeg Elemér arról számolt be nekünk, hogy nincs igény a hétköznapi menyegzőkre, és mivel évi alig egy-két pénteki felkérés esik be, ezért és az amúgy is kedvezményes árai miatt sem tudna további kedvezményeket adni, addig Szablya Ákos ceremóniamester már kedvezőbb eredményekről számolt be. Ákos péntekre és vasárnapra 10 százalék kedvezményt szokott adni, ám ha ez a hétköznap vagy vasárnap nem a főszezonra esik, a kedvezmény is lehet nagyobb. A pénteki esküvő szerinte egyre divatosabb, de hétfő és csütörtök között máig jó, ha évi egy-két felkérést kap." A teljes cikk : http://www.nlcafe.hu/csalad/20130704/hetkoznapi-eskuvo-lakodalom/  

Ceremoniamester képzés a Hungarian Wedding Awards többszörös top 3-ba jelölt és győztes Ceremóniamesterével

Exkluzív Ceremóniamester Képzés / Workshop - alkalmasság és létszám szerint limitált. Workshop a 2017-es év Hungarian Wedding Awards győztes ceremóniamesterével kezdőknek, haladóknak egyaránt. Több mint 500 esküvő tapasztalatát kaphatod meg egy vagy kétnapos (a létszám függvényében modosul) kislétszámú csoportos képzés keretében. Referencia : ceremóniamester visszajelzesek        hungarian-wedding-awards díjátadó ceremóniamester kategória  részletekért klikk a linkre: ceremóniamester képzés
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!