Barbi - Laci plusz a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia

Szia Ákos, Ceremóniamesterünk!


Nagyon köszönünk mindent, szuperül sikerült az esküvő, amit szerintem a legjobban sikerült összehoznod, az a harisnyakötő dobás volt, tök jó hangulatot teremtettél, le a kalappal, de minden más is azt gondoljuk hogy gördülékenyen és vidáman zajlott.

 

 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Ani és Barni + a Ceremóniamester

Lassan 5 hónapja volt az esküvőnk, de mintha tegnap lett volna…Számunkra hihetetlen, hogy 12:00-kor kezdtünk el készülődni és hirtelen hajnali 4:00 lett. Nem volt egy szusszanásnyi időnk sem, folyamatos készenlét, fotó, meglepetés videó, körtánc, pálinka, rally, torta…és minden ment a maga útján, hiszen Te kordináltad. Egyikőnk sem szeret szerepelni, és mégis úgy voltunk  középpontban, hogy észre sem vettük. Nem tudunk elég hálásak lenni, hogy segítetted a napunkat és, ha csak erre a napra is, de sikerült elfelednünk mi is folyik a világban.  Minden percét imádtuk - és köszönjük a sorsnak, hogy az első és egyetlen dátumunkon összeházasodhattunk. Kívánunk neked még millió boldog csodás esküvőt  Ani és Barni     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/        

A Mercedes-Benz bemutatta az Avatar film ihlette koncepcióautót - Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos  ceremóniamester , a Te ceremóniamestered legújabb autós cikke a Mercedes-Benz által bemutott, az Avatar film ihlette koncepcióautóval foglalkozik.

Polgári szertartás és a ceremóniamester

A polgári házasságkötés ellentétben az egyházi ceremóniával, nem az egyház színe előtt és az egyházi törvények szerint, hanem az állam által e célra kirendelt polgári tisztviselő előtt a házassági jogot szabályozó állami törvény értelmében létrejövő házassági aktus. A ceremóniamester segíti, koordinálja a be- és kivonulást, a vendégek ültetését. A csoportkép fotózást is az ő segítségével zajlik le.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek