Bea & Bumbi - és a vagány és elegáns ceremóniamester

Visszajelzések

Kedves Szablya Ákos, ceremóniamester ! 

 

Nagyon szépen köszönjük, hogy életünk eddigi legszebb napját segítetted még szebbé, vidámabbá és gördülékenyebbé tenni! 

Az elején kicsit bajban voltunk a ceremóniamester választásnál, mert nem voltunk korábban olyan esküvőn, ahonnan úgy jöttünk volna el, hogy húúúú, ez a ceremóniamester milyen jó volt és hogy mi is őt szeretnénk. Vagy túl sok vagy túl kevés volt számunkra, amit láttunk, és ugyanezt éreztük más ceremóniamesterek honlapjait fürkészve, velük beszélgetve.

 

Téged a fotósunk, Zsolt ajánlott nekünk, és végre úgy éreztük, hogy találtunk valakit, aki nem túl erőltetett, nem túl harsány, de nem is túl visszahúzódó és stílusában is közel áll hozzánk. Már az első találkozón is sok olyan hasznos tanáccsal, ötlettel láttál el minket, ami magunktól nem jutott volna eszünkbe. Az is tetszett, hogy bár volt mindenről saját elképzelésed, de hagytad, hogy a mi igényeink legyenek a középpontban, és igazodtál hozzánk. Mint például, hogy az általunk kinézett és sajnos betiltott kívánság-lampionok helyett LEDes lufik felengedését javasoltad, ami az este egyik legszebb emléke maradt számunkra, ezt az ötletet külön köszönjük Neked!

 

 

 

A nagy napon pedig tényleg mindent Te intéztél, ott voltál végig velünk,  az oltárhoz induláskori utolsó nagy levegővételtől  kezdve a hajnali tangónkig. A programok, a játékok és a buli is  ment zökkenőmentesen, jó döntés volt, hogy Rád bíztunk minden helyszíni intéznivalót, nekünk csak tényleg annyi volt a dolgunk, hogy megéljük a pillanatokat és élvezzük a saját esküvőnket! Az egész nap így is olyan gyorsan eltelt, olyan mintha álmodtuk volna az egészet! 

 

A vendégektől is két fő visszajelzést kaptunk, az egyik, hogy jó volt minket aznap ilyen boldognak látni,  a másik pedig az volt, hogy nagyon jól szervezett volt az esküvő, mindenre gondoltunk és pont ideális volt a program-buli arány! 

 

Amikor kérdezték tőlünk, hogy milyen stílusú lesz az esküvőnk, akkor azt válaszoltuk, hogy vagányan elegáns! Így utólag is úgy érzem, hogy ehhez a stílushoz nagyon jól passzoló ceremóniamestert találtunk a személyedben! :)

 

Köszönjük szépen!

 

Bea&Bumbi"

Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek