Betti & István + a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk!

Mindenki szeretné a lehető legjobbat élete addigi legszebb napjára és sokan fel is vállalják az előkészületeket. És míg el nem jön a Nagy Nap, el nem lehet képzelni mekkora szükség van arra, hogy legyen Valaki, aki kézben tartja ezt a Napot, mert máskülönben minden készülődés hiábavaló. Az utolsó napokban az izgalom természetes, de ez az izgalom abban a pillanatban elszáll, ha tudjuk - a Legjobb kezekben vagyunk, és tényleg átengedhetjük az irányítást.


Mi pontosan ezt éreztük, mindent előkészítettünk, amit lehetett - persze úgy hogy a legprofibb segítségeket gyűjtöttük magunk köré, akik tanácsára végig számíthattunk - És eljött a nap, amire annyit készültünk, és úgy telt el az egész, hogy egy percet nem kellett gondolkoznunk és aggódnunk azon mi következik, minden a helyén van-e… mert Te mindenre figyeltél.

El sem tudjuk képzelni, hogyan mehetett volna minden ilyen gördülékenyen, ha nem vagy velünk. Az egész este pörgős volt, egy percre nem hagyott alább a hangulat, mindig tudtad mikor kell valami plusz és mindig a legjobb időzítéssel jöttek a programok, játékok, amelyek tovább fokozták a jókedvet.


Figyeltél mindenre és mindenkire – és ami nekünk a legnagyobb segítség volt - helyettünk is!


Szeretnénk Neked megköszönni, minden segítséged és támogatásod, amit kaptunk mind az előkészületek során, mind az esküvőnk napján. Köszönjük, hogy élvezhettük a Mi Napunkat!


Szívből ajánlunk minden leendő Ifjú párnak!

Betti és István

 

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 
Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Betti & István + a Ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Móni & Ati és a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk! Egy kedves barátunk esküvőjén találkoztunk Veled először, miután nem volt kérdés, hogy Téged szeretnénk Ceremóniamesterünknek a nagy napunkra. A közös konzultációk során biztosra tudtuk, hogy a legjobb kezekben vagyunk. Az esküvőnk napján az események gördülékeny és profi közreműködésében és a játékok levezénylésben is maximálisan elégedettek voltunk. Köszönjük szépen, hogy általad a nagy napunk felejthetetlen volt. Móni & Ati     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Utazz velem Kambodzsába - képekben - ceremóniamester ajánlja

Tudtátok, hogy annak idején a ceremóniamester esküvői fotósnak készült!???  Sőt esküvőn is voltam fotózni, ami igen jól is sikerült! ;) Mindenki megnyugtatására nem szeretnék váltani, azonban egy kis utazós-fotós sorozatot indítok útjára, saját (NYERS) képeimmel ilusztrálva azokat a csodás helyeket, ahol már volt szerencsém megfordulni életem során. Így lesz Kambodzsa, Laosz, Thaiföld, Indonézia (Bali-Jáva-Szumátra-Lombok), Malájzia, Kína, Mongólia, Vietnám, Burma (Myanmar), India, Nepál, Mexico, Guatemala, Belize, Kuba , hogy csak a kedvenceket említsem meg!    Hatodik állomásunk Kambodzsa, ráadásul -mivel már hétszer jártam ott, annyira imádom- lesz egy esős évszakbeli változat is! Előző utazós bejegyzéseim : Thaiföld  Burma  Mexico-Guatemala  Egyiptom   Bali-Jáva-Lombok    

Mikor is foglaljuk le a ceremóniamestert? - a ceremóniamester különösen a figyelmedbe ajánlja!

Az egyik legfontosabb döntésetek a ceremóniamester, hiszen ő az esemény házigazdája, motora, jelképe.... tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek