Brigi és Miki + -a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester ajánlja

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia

#Esküvő


Kedves Ákos Ceremóniamester !


Köszönjük, hogy személyiségeddel megteremtetted a lehetőséget arra, hogy egy hangulatos helyszínen, fantasztikus társasággal, késő nyári időjárással, a rally-tól a tűzijátékig minden apró részletet összefogva, tökéletes, már már meseszerű lehessen a Mi napunk!

Brigi és Miki
 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Brigi és Miki + -a Ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Alexa & Kevin

Kedves Ceremóniamester Ákos! Egy profi es megbízható embert kerestünk, akire rábízhattuk életünk nagy napját. Csoda programok, zökkenőmentes szervezés, boldogság minden pillanatban. Ákost rengetegen ajánlották nekünk is, és mi is azt tesszük. Nagyon hálásak vagyunk, hogy Te voltál velünk ezen a csoda napon! Örök emlék lesz ez számunkra  Sok ölelés Alexa&Kevin Nagyon boldog ünnepeket kívánunk igy elore is. Mégegyszer ezer hála neked      You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Elihav Sasson 2018 Csodás esküvői ruhái III.rész - Ceremoniamester ajánlja

A ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp a világhírű Elihav Sasson 2018 Wedding Dresses kollekcióját csodálhatod meg.

Menyasszonyi fátyol és a ceremóniamester

A babona szerint, a fátyol megvédte a mennyasszonyt a rontástól (szemmel veréstől). A ceremóniamestered szerint csodás pillanat amikor a menyasszony apukája felemeli a fátylat és két puszival búcsúzik a lányától.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek