Daniella-Dani és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#esküvő híres sportolókkal

Kedves Ceremóniamester , Ákos!

 

Szeretnénk megköszönni a profizmusod és rugalmasságod! Mivel Daninak az elejétől voltak aggodalmai ceremóniamestert illetőleg, így egy picit izgultam amikor az első találkozóra mentünk hozzád. Eleve te voltál az első ceremóniamester, akivel leültünk beszélni és biztos voltam benne, hogy nem lesz egyszerű megtalálni a megfelelő személyt. Végül tévedtem. Az első találkozástól kezdve ráéreztél, hogy mit szeretnénk és akármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzád tudtuk, hogy fogsz tudni segíteni és jó kezekben vagyunk.

Az esküvőnk elképesztően gördülékenyen zajlott és ez neked köszönhető.

Mi nyugodtan el tudtuk engedni magunkat, hiszen nem kellett semmi miatt aggódnunk. Számunkra tökéletesen sikerült az a nap és ez nélküled nem ment volna! Köszönjük szépen!

 

Köszönünk mindent!

Daniella és Dani

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 

...és egy nagyszerű kis film a Bridal Film -től, Molnár Petitől és Szilvitől: 

 

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Daniella-Dani és a Ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Fanni & Zoli

Sziaa  Ceremóniamester Ákosunk!! Már az első beszélgetésnél tudtuk, hogy Te leszel a legjobb választás! Rögtön egy hullámhosszra kerültünk és ahogy közeledett a nagy nap, éreztük, hogy mindenben számíthatunk rád!  Nagyon szerettem volna ha az esküvőn nekünk semmi mással nem kell foglalkoznunk, csak egymással és a szeretteinkkel. Neked köszönhetően maximálisan meg tudtuk élni a pillanatokat és tudtuk, hogy te mindent kézben tartasz. Ezért örökké hálásak leszünk neked!!   A legtöbb vendég külön is megjegyezte, hogy ilyen jó ceremóniamesterrel még nem találkoztak! Csak azt tudom mondani, hogy ha valaki tökéletes esküvőt szeretne, Ákost hívja! Sok puszi neked es meg egyszer nagyon koszonunk mindent! Fanni es Zoli You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Karambolnál őrületbe kergetett már a kárbejelentő hiánya - egyszerű megoldás - Ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamester -eddel már megesett, hogy egy kis koccanásnál sem nála, sem a másik autósnál nem vol az a bizonyos kék-sárga baleseti kárbejelentő űrlap. Most itt a hivatalos, mobilos megoldás!

Esküvői ültetési rend - a ceremóniamester a figyelmedbe ajánlja!

Miután elkészítettük a listát kik azok, akiket meghívunk a vacsorára is, gondolkodjunk el rajta, hogy szeretnénk-e ülésrendet, vagy a vendégek oda ülhetnek ahová szeretnének. Az utóbbinak az a hátránya , hogy  esetleg nem mindenkinek jut hely családtagjai, barátai mellett. Ha az ülésrend mellett döntünk, úgy ülnek majd le a vendégek, ahogy azt mi szeretnénk. A legideálisabb, ha abc sorrendben vannak (sőt! a ceremóniamester ezt javasolja!) a nevek és utána az asztalszám és egy kísérő rajzon az asztalok elhelyezkedése a teremben. Érdemes az ülésrendet a bejáratnál elhelyezni egy táblán, így a vendégek már ott megnézhetik, hol lesz a helyük. Adhatunk még a felszólgálóknak is papír formátumban ,hogy segíteni tudjanak. Az asztalokon névvel ellátott ültető kártyát lehet elhelyezni. A ceremóniamester érkezéskor ellenőrzheti mindezeket és segédkezhet a személyzetnek az ültetésben.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek