Detti & Csabi és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Szia Ákos, Ceremóniamester -ünk!

A vasárnapi regenerálódás és a tegnapi kreatív fotózás után ma igyekszünk rendezni a sorainkat. J

Szeretnénk megköszönni Neked a szombati munkát valamint a teljes korábbi felkészítést a nagy napra. Végig úgy éreztük, jó kezekben van az esküvőnk, ami nagyon megnyugtató volt számunkra. A szombati esküvőn is nyugodtak lehettünk, mert tudtuk, stabilan kormányzod az esküvő menetét és mindenki tudni fogja, mikor, mi a  következő lépés, beleértve minket is. J

Mi szenzációsan éreztük magunkat az esküvőnkön, ami jelentős részben Neked is köszönhető! Reméljük, azért Te is jól érezted magad.

Bátran fogunk ajánlani a jövőben és reméljük, lesz még alkalmunk együtt esküvőzni. ;)

Nagyon köszönjük!

Üdv,

Detti & Csabi

 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Gabi & Geri

Kedves ceremóniamester, Ákos! Köszönjük Ákos a sok segítséget, tippet és azt, hogy összetartottad a napunkat. Az esküvőn, ha lehet gazdasági szempontokat nézni, akkor Te voltál a legjobb befektetésünk. Ölelés: Gabi & Geri"       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

36 régi Corvette-t találtak Manhattenben - Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos ceremóniamester balatoni haverjának az apukája járt egy csodás 1969-es, Corvette Stingray-el a 70-as évek végén. Hihetetlenül oda voltam azért az autóért és szerintem minden pasi szívét megdobbantja egy régi Corvette.

A ceremóniamester feladatköre

Szerencsésnek érzem magam, hiszen sokadjára kértek fel, hogy írjak cikket újságokba. Most épp újra a Ceremónia esküvői magazinban. A ceremóniamester feladatkörérőll a felkészítési időszakban ill az esküvőkön címmel jelent meg egy kis írásom a többi jó kis cikk mellett.       
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek