Dia és Gábor és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Esküvő

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Kedves Ceremóniamester - Ákos!

 

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, elhatároztuk, hogy mindent saját magunk fogunk kitalálni, megoldani. Jöttek is az ötletek, megtaláltuk a helyszínt, a zenekart, a fotósokat. Aztán egyre inkább úgy éreztük, hogy szükségünk lesz még valakire, mert azon a bizonyos napon szeretnénk egy kicsit élvezni is a hosszú készülődés gyümölcsét. Az internet segítségével hamar Rád találtunk és már az első skype-on történt megbeszélésünk után tudtuk, hogy nem kell tovább keresnünk :-)

 

Fantasztikusan sikerült az esküvőnk és ebben Neked is nagy szereped volt! Minden tökéletes volt, legalábbis mi csak ezt érzékeltük :-) Ha fel is merült valamilyen váratlan helyzet, még azelőtt megoldottad, hogy eljutott volna hozzánk a híre :-)

 

A vendégeinkkel együtt nagyon jól éreztünk magunkat, a játékok is nagyon tetszettek mindenkinek, a násznépünktől csak pozitív visszajelzéseket kaptunk Rólad! Örömmel emlékszünk vissza az esküvőnk minden percére!

 

A képeslapok meg azóta is érkeznek, minden nap izgalommal nyitjuk ki a postaládánkat :-)

 

Nagyon-nagyon köszönünk mindent és további sok-sok emlékezetes esküvőt kívánunk Neked!

 

Dia & Gábor

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Nilla & Balázs

Szia Ceremóniamester - Ákos! Már az első találkozásunk alkalmával éreztük, hogy Ákosnál jó kezekben lesz a Nagy Napunk levezénylése. Tökéletes felkészültségével, profizmusával, rengeteg ötletével folyamatosan támogatta már az esküvő tervezési szakaszát is. Nem volt egyetlen egy kérdés sem, amire ne lett volna válasza, megoldása. Bármikor elérhető volt egy gyors egyeztetésre. Nagyon megnyugtató volt számunkra, hogy az esküvő napját pontosan és részletesen letervezte, mindent kézben tartott, így mi felszabadultan tudtuk megélni az eseményt. Együtt élt a rendezvénnyel, fokozta a hangulatot és mindenkihez volt egy kedves szava. Csak ajánlani tudjuk, felkészültsége és személyisége rengeteget hozzáad a rendezvényhez. Még egyszer nagyon köszönjük a támogatásodat és örülünk, hogy megismerhettünk Téged :) Szép napot Neked! Nilla & Balázs   Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  Ceremóniamester facebook Ceremóniamester TikTok

A Ceremóniamester feladatköre - Ceremóniamester ajánlja

Szerencsésnek érzem magam Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester  -ed, hiszen sokadjára kértek fel, hogy írjak cikket újságokba. Most épp újra a Ceremónia esküvői magazinban. A ceremóniamester feladatkörérőll a felkészítési időszakban ill az esküvőkön címmel jelent meg egy kis írásom a többi jó kis cikk mellett. 

Welcome drink és harapnivaló és a ceremóniamester

  Érkezéskor az étterem bejáratánál a vendégeket italokkal kínálják a felszolgálók.Esetleg falatkákkal és apró süteménnyel. Hiszen hosszú a program és ne legyen senki sem szomjas, vagy éhes. Figyelmes a vendégsereget egy pohár itallal fogadni, sőt igazán elegáns, ha epres, akár hibiszkuszos pezsgővel várjuk őket. Ez plusz költséget jelent ugyan, de rendkívül exkluzívvá tudja tenni a fogadást. Figyelem : sok helyen a welcome drinkért külön kell fizetni, azaz nem tartalmazza az italcsomag! A Ceremóniamestered nem ajánlja a tömény italokat a vendégváráshoz, mert a nyári meleg és a tömény ital egyvelege kiszámíthatatlan hatást gyakorolhat a vendégseregre!      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!