Dóri és Zoli és a CEREMÓNIAMESTER

Visszajelzések

Kedves Ákos, Ceremóniamester !


Nem tudjuk hálánkat szavakba önteni, hogy esküvőnk általad milyen magaslatokba került.

 

Kezdve az első találkozónkkal, amikor már sokadik ceremóniamesterként, mindenkiben bizalmunkat vesztve, az egész szervezésben megfáradva, Veled is találkozót egyeztettünk. Azonban ahogy a személyes találkozó alkalmával lendületesen és pontosan megérkeztél, majd precízen, hatalmas alázattal, mindent dokumentálva leültél velünk beszélgetni, tudtuk, Te leszel a mi ceremóniamesterünk!

 

Az együtt töltött idő alatt minden apró részletre odafigyeltél, amiért nem csak mi, hanem a vendégeink is nagyon hálásak Neked. Segítséged és szakmai tapasztalatodnak köszönhetően újkeltű marryoke videónk is nagyon emlékezetesre sikerült, megnyugtató és magabiztos kisugárzásodnak köszönhetően pedig a nagy napunk minden pillanatát sikerült a maga valójában megélnünk!

 

És ez pótolhatatlan!

 

Még az időt is meg tudtad állítani, mert az a csodás hangulat, amit akkor körénk varázsoltál, a képeken és a szívünkben melegen él tovább… De aki mindezt nem hiszi, járjon utána! ;)

 

Őszinte barátsággal ölelünk és ajánlunk,


 

Dóri & Zoli

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 

Marryoke : Molnár Peti és Molnár-Bartha Szilvi

 

 

Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek